meny
Artikler om fertilitet | Nyheter om fertilitet

Går du i graviditetstankar?

Kanske har du då en massa obesvarade frågor om cykler, ägglossning, graviditet och testning, och behöver bra och lättförståelig information.

På www.niomanader.se finns det mycket att läsa både för dig som gärna vill bli gravid, och för dig som redan är gravid.

Du kan t.ex använda ägglossning- eller graviditetsberäknare, läsa ’10 tips’ på förberedelser inför en graviditet, läsa om vad som händer hos mödravården, under förlossning, eller hur det är att bli förälder. Det finns också förklarat (med exempel) hur det där med ägglossning egentligen fungerar, och vilka tecknen kan vara.

Massor med bra frågor & svar med andra ord!

Om du vill köpa ägglossningstest, graviditetstest och folsyra, hittar du kvalitetsprodukter till mycket bra priser hos www.billiga-tester.se.

Oftast har du då din order i brevlådan redan nästa vardag!

Både ägglossningstest och graviditetstest finns i flera olika typer; sticka, stav och digitala test.

Vilket test du ska välja är mycket individuellt, och kan t.ex bero på vilket sätt du önskar utföra testen, eller hur mycket pengar du vill lägga på det. Oavsett vilket test du väljer är de lika säkra (över 99 %) och lika känsliga.

Folsyra rekommenderas av Livsmedelsverket till alla kvinnor som planerar för graviditet eller är gravida. Intag av folsyra medverkar till att fostret utvecklas normalt, och minskar risken för t.ex. ryggmärgsbråck.

Har du frågor om någon specifik produkt hjälper vi dig gärna. Du når oss normalt på telefon 040 – 60 60 645 (M-F 9-12 + 12.30-15) samt på e-mail: info@billiga-tester.se.

Relaterede artikler

I en nyligen utförd studie (Rapport-Hubschman et al., Fertility & Sterility Oct 2009), fann man att kvinnor som hanterade sin infertilitet genom mental avkoppling och genom att ’släppa taget’ om sin stress, fick en märkbart högre graviditetsfrekvens.

Läs mer

Forskare har fått mer och mer fokus på bl.a. vitaminer och mineraler hos både män och kvinnor för att ta reda på vad det betyder för fertiliteten i sin helhet. Selen är bara ett av många ämnen som blir undersökt närmare.

Läs mer

I Köpenhamn i Danmark finns TFP Stork Fertility, som startades av Nina Stork 1999.

Läs mer

Rökning, för mycket socker och under- eller övervikt är alla saker som kan göra det svårare för dig att bli gravid.

Läs mer

Tillbaka till Alla artiklar