Site icon Billiga-Tester.se

Att motta graviditets- och ägglossningstester vintertid

Att motta graviditets- och ägglossningstester vintertidAtt motta graviditets- och ägglossningstester vintertid

Många av våra kunder ställer frågan; Tål testerna att ligga utomhus i t.ex. brevlåda när det är minusgrader ute?

Svaret är ja! 

En av förutsättningarna för att våra kunder ska kunna motta och använda våra graviditets- och ägglossningstester året om, är att de inte påverkas/förstörs av t.ex. kyla på vägen hem till dem – vi sänder ju till kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland där det normalt kan vara väldigt kallt vintertid, så självklart måste testerna kunna tåla en viss tid i relativt sträng kyla.

Producenterna har därför utfört studier med förvaring i minusgrader för att bekräfta stabiliteten. Resultaten från studierna visar entydigt att både graviditetstesterna och ägglossningstesterna fint tål ned till -20 grader C i en period av upp till 35 dagar utan att varken kvalitet eller funktion påverkas.

Du kan med andra ord känna dig helt trygg även om de graviditets- och ägglossningstester du har köpt hos oss har legat en tid i brevlådan mitt i smällkalla vintern.

Det enda du bör se till efter att du hämtat in dina tester från brevlådan, är att låta dem få rumstemperatur i ca ½-1 timme innan du använder dem för att utföra tester.  Rumstemperatur på ett torrt och säkert ställe är också rekommenderat för den fortsatta förvaringen av dina oanvända tester

Exit mobile version