Basal Termometer

Köp en termometer och följ med i din temperatur – det kan ge dig besked om när du får ägglossning. Temperaturen påverkar nämligen kring tidpunkten för din ägglossning och därmed kan en termometer vara behjälplig till att ge dig besked om när du lättast blir gravid.  

Köp en Babyplan® termometer som ett supplement till ägglossningstest om du vill ha koll på din ägglossning och fertilitet. Du hittar en billig termometer och många andra produkter för fertilitet och graviditet här på billiga-tester.se. Vi sänder ordrar 6 dagar i veckan, så om du beställer idag, kan du kanske ha din termometer i brevlådan redan imorgon. 

Paketerbjudanden i Oktober


Få koll på din ägglossning med temperaturmätning

Basaltemperaturmetoden som det kallas när du försöker att hitta tidpunkten för din ägglossning genom temperaturmätning, var förr mycket vanligt förekommande. Idag väljer dock de flesta att använda ägglossningstest. Du kan köpa våra ägglossningstest här.

Vi föreslår att du använder basaltemperaturmetoden som ett komplement till ägglossningstest om du har problem med att använda endast ägglossningstest. Din temperatur kan ge dig en bättre indikation på när din ägglossning sker. Har du svårt att hitta när du har ägglossning kan vi även rekommendera OvuSense - en fertilitetsmonitor som bygger på temperaturmätning.

Köp en billig termometer online

När du köper din termometer online på billiga-tester.se får du en noggrann termometer med 2 decimaler. Det gör det lätt för dig att genomföra exakta mätningar av din basaltemperatur så att du får koll på din ägglossning. När du köper Babyplan® termometer här i nätbutiken får du gratis frakt,- och snabb leverans direkt i brevlådan.


Behöver du hjälp?

info@Billiga-tester.se

M-F 9-12 + 12.30-15

040 60 60 645


Dina fördelar

  • Kvalitetstester till ett lågt pris
  • Betala med faktura
  • Diskret leverans
  • Vi skickar beställningar 6 dagar i veckan
  • 21 dagars ångerrätt
  • 21 dagars full returrätt
  • Personlig kundservice
  • Testerna är CE-märkta och godkända av FDA

Läs mer här