Om Billiga-Tester.se

Billiga-Tester.se har sedan starten i Danmark i juni 2002 sålt graviditetstester och ägglossningstester via Internet.
Fram till förste februari 2016 har vi expederat mer än 80.000 nöjda kunder i Norden och sålt mer än en  miljon tester till våra kunder!

Vi är idag en av nordens största onlinebutiker för försäljning av produkter som hjälper kvinnor att bli gravida och tack vare vår höga kundtillfredsställelse och professionella kundservice får vi mer än 2000 nya kunder varje månad. Det får vi eftersom:

 • Våra kunder rekommenderar oss till andra
 • Vi erbjuder högkvalitativa produkter till ett lågt pris
 • Vi skickar ut tester till våra kunder varje dag - sex dagar i veckan!
 • Vi erbjuder en välutvecklad och kompetent kundservice

Kundservice - även per telefon!
Till skillnad från många andra web-butiker, består vår kundservice av mer än en automatisk telefonsvarare. Du kan ringa till oss varje vardag mellan kl. 9 och 15.00, om du har frågor om hur du beställer i vår web-butik eller hur du använder våra produkter.

Clearblues tester - Världens bästa tester!
Vi är auktoriserad försäljare av Clearblue tester, som är världens ledande och mest innovativa producent av graviditetstest och ägglossningstest.

Författare

Ida Madsen

Jag är utbildad inom digital marknadsföring och kommunikation och har i snart 10 år arbetat med att skriva texter för danska och internationella verksamheter. Jag brinner för att skriva bra, lättförståeliga texter om komplexa ämnen och hjälpa människor att hitta just den vetskap som de behöver.

Lås mer

Artiklar av Ida Madsen


Ane Jönsson

Med 15 års erfarenhet inom testning med graviditets- och ägglossningsprodukter hjälper jag dig gärna när du har frågor om hur våra produkter fungerar, din order hos oss, eller kanske bara helt enkelt om du har andra tankar/synpunkter om produkterna, eller den service vi erbjuder.

Lås mer

Artiklar av Ane Jönsson


Maria Wenneberg

Utbildad sjuksköterska 1997 - Hjørring Sygepleieskole. Har sedan dess arbetat på hjärtintensiven på Aarhus Amtssygehus, på neurokirurgisk intensivavdelning på Western General Hospital i Edinburgh.

Lås mer

Artiklar av Maria Wenneberg


Stine Roswall

Jag är utbildad barnmorska  2010, och har arbetat på både Herlev och Hvidovre sjukhus förlossningsavdelningar innan jag 2017 startade som privat barnmorska, då jag hade en önskan om att få mer tid och ro än vad det offentliga systemet kan erbjuda, dessvärre.

Lås mer

Artiklar av Stine Roswall


Kimberly Langdon

Kimberly Langdon M.D. är en pensionerad universitetsutbildad obstetriker/gynekolog med 19 års klinisk erfarenhet. Hon har förlöst fler än 2000 bebisar från mödrar boende i ett förortssamhälle i mellanvästern. Utöver obstetrik, har hon specialiserat sig inom gynekologiska sjukdomar som t.ex. jästvaginit, menstruationsstörningar, infertilitetsdiagnoser och behandling som särskilt hänför sig till blockerade äggledare och polycystisk ovarie syndrom (PCOS). PCOS är en vanlig men behandlingsbar form av infertilitet.

Lås mer

Artiklar av Kimberly Langdon


Behöver du hjälp?

info@Billiga-tester.se

M-F 9-12 + 12.30-15

040 60 60 645


Dina fördelar

 • Kvalitetstester till ett lågt pris
 • Betala med faktura
 • Diskret leverans
 • Vi skickar beställningar 6 dagar i veckan
 • 21 dagars ångerrätt
 • 21 dagars full returrätt
 • Personlig kundservice
 • Testerna är CE-märkta och godkända av FDA

Läs mer här