meny
HemBli gravid paket - TestsetBabyplan testset – Stav, inkl. folsyra

Babyplan testset – Stav, inkl. folsyra

 
I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Diskret
leverans

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
när du mottar våra nyhetsbrev.

I ett Babyplan Testset  får du de produkter som du har behov för när du planerar för graviditet. Med detta testset får du:

  • 14 st. ägglossningstest
  • 3 st. graviditetstest
  • 2 förp. Babyplan folsyra som innehåller vardera 30 tabletter.

Paketet räcker för 2 månaders bruk.

Låna en Babyplan Ultraljudsmonitor

När du använder det här testsetet för att bli gravid erbjuder vi att du kan låna en Babyplan Ultraljudsmonitor när du blivit gravid.

Låna en Babyplan Ultraljudsmonitor när du blivit gravid.


Ta reda på när du är fruktsam med ägglossningstest

Med ägglossningstest så kan du ringa in de dagar som du är fruktsam. Med en bred stav på 5 mm så är det lätt att använda testet och snabbt se om kroppens LH hormon (Luteinizing) ligger på en nivå som indikerar ägglossning. Redan 24 till 36 timmar innan ägglossning så får du besked om att den är på väg. Med andra ord så får du veta när det är dags att försöka bli gravid.

Startpaketet ger dig 14 ägglossningstest för 2 månaders användning. Du får då gott om tid på dig att se när du är som mest fruktsam och har störst chans att bli gravid. Teststavarna är CE och FDA godkända och har en känslighet på 25mlU/mL. Med 99 % korrekthet så är detta marknadens mest exakta ägglossningstest.

Testa för graviditet 5 dagar innan mens!

Det kan kännas olidligt att inte få ett klart besked om man är gravid eller inte, men med Babyplan tidigt graviditetstest så kan du redan 5 dagar innan förväntad mens få ett positivt besked. Startpaketet kommer med 3 stycken hygieniska stavar som du lätt kan använda med eller utan kopp. Om du skulle få negativt resultat trots att du upplever tidiga symptom av graviditet så ska du vänta några dagar och sedan testa igen.

Babyplan graviditetstest är CE märkt och har en mycket hög känslighet vilket gör att det kan upptäcka en graviditet tidigare än normalt. Med flera test i samma paket så spar du både tid och pengar.

Folsyra skyddar mot fosterskador

Vi skickar också med folsyra så att du kan börja ta detta viktiga kosttillskott redan då du börjar försöka bli gravid. Det är idag känt att man kan motverka risker för fosterskador genom att ta folsyratillskott under graviditetens första 12 veckor. Tabletterna är mycket små men kan göra otroligt stor skillnad för din bebis hälsa.

Hör hjärtljud med doppler

När du har konstaterat att du faktiskt är gravid så ska du kontakta oss då du närmar dig vecka 16. Som en del av vårt Babyplan startpaket så erbjuder vi nämligen dopplerutrustning så du kan lyssna på ditt barns hjärta hemma. Du behöver bara betala för frakt och för ultraljudsgelen som kostar 79 kronor. Vi skickar en doppler till dig och du får låna den under 30 dagars tid.

Video – Så här utför du testen

Bruksanvisning

Ladda ner bruksanvisningen Babyplan ägglossningstest stav

Ladda ner bruksanvisningen Babyplan tidig graviditetstest stav


Liknande produkter

Kombipaket stavar 21+3+folsyra

Normalpris 380,00 kr
Vårt pris 397,00 kr
Läs mer

Clearblue Early Graviditetstest (Tidig Detektion)

Normalpris 134,00 kr
Vårt pris 99,00 kr
Läs mer

RFSU graviditetstest stav 1 st. testa tidigt

Apotekets pris 65,00 kr
Vårt pris 58,00 kr
Läs mer

Hej, behöver du hjälp?
Ane sitter redo att hjälpa dig!
Ring, eller skriv till:

Tfn. 040-60 60 645
info@billiga-tester.se

Måndag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken StorkKlinik. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.