meny
HemBli gravid paket - TestsetBabyplan testset – Sticka, inkl. folsyra

Babyplan testset – Sticka, inkl. folsyra

 
I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Diskret
leverans

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
när du mottar våra nyhetsbrev.

I ett Babyplan Testset får du de produkter som du har behov för när du planerar för graviditet. Med detta testset får du:

  • 14 st. Babyplan ägglossningstest
  • 5 st. Babyplan tidigt graviditetstest
  • 2 förpackningar Babyplan folsyra som innehåller vardera 30 tabletter.

Paketet räcker för 2 månaders bruk.

Låna en Babyplan Ultraljudsmonitor

När du använder Babyplan testset – sticka, inkl. folsyra för att bli gravid erbjuder vi att du kan låna en Babyplan Ultraljudsmonitor när du blivit gravid.

Få alla de produkter du har användning för när du planerar för graviditet på en gång, och spara pengar!


När kan du bli gravid? Få reda på det med ägglossningstest

Det finns en kort period under din cykel då du har ägglossning och är fruktbar. Men precis när denna period inträffar är olika för alla kvinnor och därför så är det till stor hjälp att kunna kartlägga det snabbt med ett ägglossningstest.

I Babyplan startpaket så ingår det 14 ägglossningstest. Varje sticka är CE godkänd och ger dig ett snabbt och korrekt svar. Ägglossningstestet är ett av marknadens billigaste och har en lång hållbarhetstid. Med varje sticka så kan du ta reda på om din urin innehåller en högre koncentration av hormonet LH (luteinizing hormone) vilket innebär att din ägglossning är på gång. Med stickorna så får du reda på omkring 24-36 timmar före ägglossning att den snart kommer ske.

Ägglossningstesten kan utföras vid alla tidpunkter på dygnet och görs enkelt i en bägare som du har samlat urin i. Med hela 14 stycken stickor i ett paket så kan du i lugn och ro komma fram till vilka dagar du har bäst chans att bli gravid på och det här är förstås också något som gör att du sparar pengar.

Är du gravid? Snabbt besked med graviditetstest

Du kanske redan upplever tidiga graviditetssymptom med lätt illamående och trötthet, det kan man nämligen göra så tidigt som i fjärde veckan, men vanliga graviditetstest kommer inte att visa om du är gravid förrän du når veckorna 6 och 7.

Med Babyplan tidigt graviditetstest så kan du få positivt resultat redan 5 dagar innan förväntad menstruation. Graviditetstestet är en sticka som du lätt testar din morgonurin med. Du får svar på 5 minuter. Eftersom testet har en känslighetsgrad på 10mlU/ml så är det möjligt att på ett mycket tidigt stadium få reda på om man är gravid. Men utsöndringen av graviditetshormonet hCG är förstås individuell. Om du skulle få ett negativt resultat och mensen uteblir så kan det vara klokt att vänta några dagar och utföra testet igen.

I Babyplan startpaket så får du 5 stycken graviditetstest. Det här är en stor fördel då du kan behöva testa mer än en gång under en cykel såväl som under kommande försök.

Folsyra för en hälsosam graviditet

Tänk på ditt barn redan innan du blir gravid genom att börja ta folsyra dagligen och fortsätta med detta under de 12 första veckorna av graviditeten. Det här sänker risker fosterskador. Vi skickar med 2 förpackningar Babyplan folsyra som innehåller vardera 30 tabletter.

Låna doppler och hör ditt barns hjärta

När du har konstaterat att du faktiskt är gravid så ska du kontakta oss när du närmar dig vecka 18. Som en del av vårt Babyplan startpaket så erbjuder vi nämligen dopplerutrustning så du kan lyssna på ditt barns hjärta hemma.

Du behöver bara betala för frakt, samt för ultraljudsgelen som kostar 79 kronor. Vi skickar en doppler till dig och du får låna den under 30 dagars tid.

Video – Så här utför du testen

Bruksanvisningar

Ladda ner bruksanvisningen Babyplan tidig graviditetstest sticka

Ladda ner bruksanvisningen Babyplan ägglossningstest sticka


Liknande produkter

Babyplan Spermatest

Från 139,50 kr - 169,00 kr per st.
Läs mer

Hej, behöver du hjälp?
Ane sitter redo att hjälpa dig!
Ring, eller skriv till:

Tfn. 040-60 60 645
info@billiga-tester.se

Måndag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken StorkKlinik. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.