meny
HemBli gravid paket - TestsetGraviditetstest- & ägglossningstestpaket – 5 + 21 st

Graviditetstest- & ägglossningstestpaket – 5 + 21 st

I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Diskret
leverans

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
när du mottar våra nyhetsbrev.

Paketerbjudande med 5 graviditets- och 21 ägglossningstest till marknadens bästa pris.

Komplett paket med tillräckligt många ägglossningstest och graviditetstest för 3-4 månader.

Komplett paket med tillräckligt många ägglossningstest och graviditetstest för 3-4 månader.


Ekonomipaket – Tillräckligt för 3-4 månader

Vi har sammansatt det här paketet med fokus på billigt pris utan att kompromissa med kvaliteten.

Det här paketet räcker till 3-4 månader beroende på användning av ägglossningstest per månad. Dessutom följer det med 5 st. graviditetstest så du kan testa efter varje period för graviditet.

Om du önskar att bli gravid så är det viktigt för dig att veta när du är fruktbar. Det är nämligen en ganska kort period i varje cykel och ägglossningstesten i det här paketet kan hjälpa dig med att hitta den rätta tidspunkten.

Bästa kvaliteten till marknadens lägsta pris

Det här paketerbjudandet består av våra ägglossningstest sticka och graviditetstest sticka som är marknadens billigaste test. Båda är CE märkta och FDA godkända och är precis lika säkra som de test läkaren föredrar att använda.

Ägglossningstesten fungerar genom att visa om det finns en hög koncentration av LF (Luteinizing Hormon) i urinen, vilket det är ca 24 till 36 timmar före själva ägglossningen äger rum.

Graviditetstestet fungerar genom att visa om det finns hCG i urinen, något som kan påvisas så tidigt som 6 till 15 dagar efter befruktningen har ägt rum.

Båda testen är över 99,9% korrekta och graviditetstestet har en känslighet på 25mIU/mL. Det är bland de mest känsliga test man kan köpa och är lika känsligt som testen du gör hos läkaren.

*FDA står för ”U.S. Food and Drug Administration” och är den amerikanska läkemedelsstyrelsen

Det här är det billigaste sättet att köpa både ägglossningstest och graviditetstest för 3-4 perioder.

Bruksanvisning

Ladda ner bruksanvisningen Babyplan ägglossningstest sticka

Ladda ner bruksanvisningen Babyplan graviditetstest sticka

 

Recensioner

 • Ang. Ägglossningstesten

  Ägglossningstesten visade positivt varannan dag under 1 vecka, vilket gjorde att det var omöjligt att veta NÄR ägglossningen skulle ske. Graviditetstesten funkade OK, enda negativa är att man ska vänta till en dag efter beräknad mens, och inte på den väntade mensdagen som det är på de flesta andra graviditetstest.

  J
 • smidigt och billigt

  Jag har beställt detta flera gånger och tycker att det går lika smidigt varje gång. testerna är pålitliga och leveransen är snabb!

  Cecilia
 • Prisvärt men lite svårtolkat

  Snabb leverans, mkt bra priser, men ägglossningstesten är rätt svårtolkade. Har förstått att det finns varianter som visar mer entydigt resultat, kör ev på dem nästa gång.

  Anna
 • teststickor

  Är mycket nöjd med testerna. Det tillkommer lättförståelig beskrivning och de är lättanvända. Jag har köpt dessa tidigare och var så nöjd att jag fortsätter köpa samma produkt igen :-)

  Linda
 • pålitlig

  Instruktionen är väldigt tydlig och produkterna är lätta.att hantera. Funkar bra tycker jag :)

  Vanessa
 • Bra tester

  Snabb leverans i diskret förpackning. Bra info på hemsidan om alla olika produkter.

  Maria
 • Hittade ägglosningen första "försöksmånaden"

  Ägglossningstesten var tydliga och bra, visade ordentlig stegring under ÄL
  Nu hoppas vi att gravtestet är lika tydligt positivt ;)

  Sara
 • Snabb leverans!

  Snabb leverans, fick min produkter i brevl?dan efter bara tv? dagar. Snyggt f?rpackade och med bruksanvisning. Kommer absolut best?lla igen!

  Emma
 • billiga och enka tester

  Testerna var billiga och enkla att förstå. Den medföljande beskrivningen var lätt skriven och hade bra förklarade bilder. Tack så mycket!

  Sofia
 • Bra tester!

  Har testat ÄL test i en månad och tycker produkten är bra! Kan rekommendera denna till andra!

  Stina
 • Tester att lita på

  Har fött 2 barn och har vid båda befruktningstillfällena köpt dessa ägglossningstest gravtest och är mycket nöjd. Testerna är prisvärda och enkla att använda och förstå.

  Petra Samuelsson
 • graviditetstest plus ägglossningstest

  Bara för denna produkt. Billig och funkar lika bra som vilket annat gravtest eller ägglossningstest!

  Sara
 • billigt OCH bra

  Graviditetsstickorna och ägglossningsstickorna är både billiga och fyller sitt syfte. Man kan lätt läsa av dem. Och har råd att köpa de som behövs under cykeln!

  Anna
 • Prisvärt och lättanvänt

  Ett prisvärt paket. Lätt att förstå instruktionerna och lätta att använda. Bra med en kombination med grav- och ÄL-test.

  Emmeli
 • Helt okej men lite svår att tyda

  Jag tycker att de var okej. Det kan vara svårt att veta om man verkligen fått positivt resultat. Jag fick starkt streck på kontrollstrecket som man ska få och svagt när det var negativt, men sen var det två dagar i streck där jag fick starka streck som nästan var lika starka som kontrollstrecket och enligt beskrivningen borde det också vara negativt. Då strecket ska vara lika starkt eller starkare än kontrollen när det är positivt. Jag antar att jag då fick positivt men det är svårt att veta.

  Annars tycker jag att produkten är smidig att använda och det billiga priset är självklart ett plus.

  Viktoria
 • Super enkelt!

  Bra och mycket enkla tester att använda. minst lika bra som de dyrare som jag också prövat men jag gillar dessa bäst. Rekommenderar dessa varmt till andra som ska köpa tester!!

  Hanna
 • Inget positivt

  Jag fick aldrig att positivt resultat fastän jag är säker på att äl har varit. Kanske kommer köpa annan produkt framöver om det fortsätter.

  Petra
 • Recension av äggloss.

  Jag har under några veckor testat ägglossningsstickor. De är lätta att använda, avläsning av resultat var lite svårare. Känner mig fortfarande lite osäker på avläsningsresultatet.

  Till graviditetsstickorna saknar jag en beskrivning, jag fick ingen med och den går inte att läsa på telefonen via er hemsida. Det fungerade när jag laddade ner den till min dator, dock osmidigt att ta med datorn till toaletten.

  Supernöjd över snabb hantering och service. Fick min beställning innan det ens gått ett dygn.

  Emma
 • Gravtest och ÄL-test

  Tycker att de fungerar bra och är tillförlitliga. Går att använda när som helst på dygnet för mig.

  Sara
 • Bra test

  Mycket bra och enkla test. Går snabbt o lätt att se resultat. Väldigt bra pris med!

  Carl
 • Ägglossningstest

  Jag har under några månader använt ägglossningstesten. Testerna är enkla att använda och kontrollstrecket visar tydligt att testet fungerar (vilket varje test har gjort). Dock är det lite svårt att veta när testet är positivt då det nästan varje gång visar ett mer eller mindre starkt streck. Hade varit bättre om strecket endast visats vid ägglossning.

  M
 • Test av ägglossning and graviditet

  Snabb och diskret leverans av prisvärda produkter. Enkelt att använda och reslutaten avläses relativt snabbt och tydligt.

  Sara Nilsson
 • Billigt test

  Det paket som jag köpte var väldigt billigt. Det står beskrivet hur man ska göra men jag upplevde ändå att det var svårt att läsa av ägglossningstestet.

  Rebecka
 • Ägglossningstest

  Beställde ägglossningtest och de funkar utmärkt. Bra förpackar också med de små påsarna. Fick även med graviditetstest på köpet och det uppskattades.

  Therese
 • Gravtest

  Billigt bra enkelt snabb leverans. Kommer garanterat handla här fler gånger.

  Fanny
 • Billigt och enkelt

  Enkla att använda och billiga. Fyller sitt syfte. Lätta att tolka och tar lite plats i necessären.

  Camilla
 • Nöjd!

  Jag tycker att både ägglossnings och graviditesterna är enkla att använda och ger ett svar man kan lita på! Enkel bruksanvisning och jag har använt dessa både inför min graviditet med min dotter och nu när vi ska försöka få ett syskon till henne!

  Jenny
 • funkar bra

  funkar bra. fast skulle vilja ha mer grav.. test till samma pris , annars prisvärt.

  Alex
 • Får aldirg utslag

  Blev rekommenderad dessa test och testade. Dock har jag aldrig fått utslag, men har precis kontaterats att jag ej har egen ägglossning. Så antar de är bra om man har ägglossning =)

  Sassa
 • super

  Billiga och säkra. Kan inte vara bättre!! Jag kan absolut rekommendera till andra.

  Akari
 • Enkla bra ägglossningstest

  Jag tycker ägglossningstesten fungerat bra och dom är lätta att använda samt enkel instruktion om hur dom ska användas. Kan verkligen rekommenderas! Graviditetstest har jag inte använt än men jag hoppas såklart på ett plus om 10 dagar:)

  Emelie
 • Graviditet och ägglossning, enkla tester

  Prisvärd och bra produkt, testerna är enkla att utföra och att läsa av. Kommer fortsätta använda dessa, framför marknadens dyrare märken.

  Emma
 • Vill bli gravid

  Har bara gjort ett grav-test, tyvärr negativt, men det kan ju inte testen hjälpa.

  Johanna
 • Ganska nöjd

  Är nöjd med priset och leveranstiden. Ett minus är att testerna inte är så känsliga. Sist jag blev gravid och tog testet syntes det knappt ett streck. Väntade några dagar och strecket var fortfarande extremt svagt. Prövade därefter ett digitalt test och mycket riktigt var jag gravid. Men allt som allt är jag ganska nöjd!

  Elin
 • Prisvärd och lätt att använda

  Tydliga instruktioner. Prisvärda tester som är användarvänliga.
  Det enda som är svårt är att veta exakt när urinen har rätt temperatur. Borde stå en tid att vänta innan man tar fram och använder stickan.

  Karin
 • KANON

  Snabb leverans och suveräna produkter! Riktigt bra tester till låga priser! Rekommenderar denna sida starkt!

  Emelie
 • Billigt och tillförlitligt

  Hej jag har använt graviditetstest och ägglossningstest från Billiga tester och de har varit helt tillförlitliga vid mina graviditeter. Tacksam för tipset från min svägerska, så jag slapp köpa de dyra testerna på apoteket!

  Katrin
 • Perfekt!

  Billigt, bra och tillförlitligt, jag är väldigt nöjd! Snabb leverans också!

  Anna
 • Smidigt!

  Ruskigt snabb leverans med diskret förpackning. Första gången jag provar
  ÄL-test, och de verkar fungera bra.

  Anonym
 • Snabb levetans

  Bra beskrivning av hur de fungerar. Prisvärd produkt. Finns ingen anledning att köpa dyrare på tex Apoteket.

  Anna
 • Praktisk kombo.

  Ett bra paket för den som börjar använda ägglossningstest, dock rekommenderar jag att testa med ytterligare graviditetstest vid utebliven mens, för säkerhets skull.

  Anna
 • Prisvärda

  Enkla och billiga test, vilket gör att man kan testa varje månad. Testen är lätta att läsa av. Kan ibland visa "halvpositiva" vilket gör att man vill testa flera om dagen, vilket inte gör något då de är billiga. Enda nackdelen är att de inte har en skyddshylsa för där urinen varit.

  Sofia
 • Dåligt

  Testa med en graviditetssticka som äntligen visade positivt. En vecka senare när jag testade var alla negativa. Jag har inte fått missfall då jag inte har haft ont eller fått någon blödning. Lagom kul med ett falskt positivt när man verkligen vill bli gravid.

  Matilda
 • Bra kombinationspaket

  Valuta för pengarna! Bra kombinationspaket med både ägglossnigstest som fungerat bra och graviditetstest som räcker till några försök.

  Jonas
 • Enkla tester

  Det var enkla tester men när man fick produkten fick man inte med någon beskrivning hur testen fungerade.
  Det fick jag leta rätt på själv.
  Men annars enkla, jag hann inte använda mina ägglossningsstickor, jag månaden innan jag skulle börja kolla hur ägglossningen var. :)

  Emelie
 • Tillförlitliga tester och snabb leverans.

  Jag har handlat lite olika produkter på billiga-tester vid olika tillfällen och alltid varit nöjd med både produkterna och leveransen.

  Jag har köpt dom billigaste ägglossningsstickorna och graviditetstesten och dom har varit suveränt bra.
  Med hjälp av ägglossningsstickorna så blev jag gravid med vår son vid första försöket.
  Stickorna hjälpte mig att få fram när jag hade ägglossning då jag har oregelbunden mens.

  Jag kan varmt rekommendera billiga-testers produkter. Mycket billiga, tillförlitliga och snabb leverans.

  Madeleine
 • Bra tester

  Bra och billiga tester som tar lite plats och är lätta att använda.

  Anna
 • 4 stjärnor

  Bra och billigt paket med både graviditetstest och ägglossningstest så att det räcker ett tag

  Sofie
 • Smidiga att använda!

  Smidiga stickor att använda som ger ett snabbt resultat. Tydliga och bra instruktioner.

  Christine
 • Snabb o diskret

  Snabb och diskret leverans med lättanvänd ägglossnings-och gravidtest som rekommenderas varmt.

  Sofia
 • Bra pris

  Prisvärt och enkelt att använda. Kan dock ibland vara svårt att avgöra om provstrecket är starkare än referensstrecket.
  Tar liten plats i skåpet, diskreta.

  Hannah
 • Många plus

  Ägglossningstesten är lätta och snabba att använda för att kunna skapa mig en bra överblick hur kroppen fungerar. Jag är mycket nöjd!

  Anna
 • Billigt å bra!

  Har endast användt äl testen än, smidigt å funkar bra. Dock lite svårt å veta när urinen e 15-30 grader som det ska va. Men kontrollstrecket har ju kommit fram så antar att det funkar då.

  Cecilia
 • Billigt och bra

  Kan varmt rekommendera dessa även om jag ännu inte fått två streck på något graviditetstest. Enkelt, billigt och säkert!

  Anna
 • jättebra tester

  Fungerar jättebra. Graviditetstester är väldigt känsliga, man kan testa positivt flera dagar innan BIM. ÄL-tester prickar in äl som de ska. Dessutom väldigt bra pris.

  Maria
 • Ek testat produkten än

  Harvibte testat produkterna än, men det var snabb leverans och för övrigtvsnidih affär!

  Hanna
 • Snabbt och enkelt

  leverans av utlovad produkt redan dagen efter beställningen gjordes. Testerna är enkla och fungerar bra. Mkt nöjd

  Lisa
 • Billiga men..

  Önskade något större än vad som var... fungerar men något otydlig ibland.

  Karolina
 • Mycket bra

  Enkla, billiga och tydliga! De bästa som finns på marknaden enligt mig. Enkelt att beställa och oftast snabb leverans.

  Linnéa

Liknande produkter

Babyplan Tidigt Graviditetstest Sticka

Från 8,00 kr - 35,00 kr per st.
Läs mer

Babyplan Ultraljudsmonitor

350,00 kr
Vårt pris 339,00 kr
Läs mer

Hej, behöver du hjälp?
Ane sitter redo att hjälpa dig!
Ring, eller skriv till:

Tfn. 040-60 60 645
info@billiga-tester.se

Måndag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken StorkKlinik. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.