Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor med garanti för graviditet

Bli gravid inom 12 månader eller få pengarna tillbaka för Clearblue fertilitetsmonitor. OBS! Endast hos Billiga-tester.se!

Vi tycker att Clearblue Fertilitetsmonitor är en av de bästa fertilitetsprodukterna för att uppnå graviditet. Vi ger därför en garanti till dig som köper en Clearblue Fertilitetsmonitor i perioden 1/1 till 31/7 2017, genom att du får pengarna tillbaka för den använda monitorn om du inte har blivit gravid inom loppet av 12 månader, och att du som minimum har köpt (hos Billiga-Tester.se) och använt 6 förpackningar med teststickor.

Här är våra villkor för den garanti som ges till dig, och som du har godkänt, skulle du vilja använda dig av garantin på senare tidpunkt.

1) Garantin gäller alla köp av Clearblue Advanced Fertilitets monitor i perioden 1/1 till 31/7 2017 på Billiga-Tester.se. Billiga-Tester.se genom E-Invasion A/S är ansvarig för kampanjen. Endast personer över 18 år, som är bosatta i Sverige kan delta. Eventuella frågor om garantin sänds till: info@billiga-tester.se. 

2) Såvida denna garanti utnyttjas, så får du 1195,00:- tillbaka inkl. moms.

3) Garantin är personlig och gäller endast för köparen/paret som köpt Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor.

4) Det är ett minimumkrav att du köper 6 förpackningar med Teststickor till Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor, samt använder dessa inom 13 månader. Denna period kan förlängas efter en personlig bedömning om orsaken till att graviditet inte uppnåtts.

5) Du skal anmäla ditt krav om återbetalning senast 14 månader efter att du har köpt produkten. Vid anmälan ska du kunna dokumentera att du har köpt minst 5 förpackningar teststickor från Billiga-Tester.se (förutom den förpackning som följde med när du köpte monitorn från Billiga-Tester.se). Det räcker att du kan uppge den eller de e-mailadresser som du har använt när du beställde dina Teststickor för Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor hos oss.

6) Anmälan om krav på återbetalning gör du genom att sända en e-mail till info@billiga-tester.se, där du anger e-mailadress(er) för dina köp av monitor och teststickor. I samma e-mail ska du även ange din fullständiga postadress, samt bankens namn, clearing nr. och kontonummer, så att vi kan återbetala till dig inom 8 vardagar från det att vi har mottagit monitorn i retur.

7) Vi står för returporto vid en ev. returnering, och sänder dig då en returetikett som du ska använda.

8) Vid en returnering ska monitorn vara funktionsduglig, och det får inte finnas skador på den. Innehållet i monitorns minne får inte raderas, och om monitorn är skyddad med en kod, så ska denna kod uppges.  Det är både monitor och bruksanvisning som ska skickas i retur. Det är inget krav att emballagen ska följa med i retur, men det är bra om den gör det.

9) Det är endast Billiga-Tester.se som lämnar denna garanti. Producenten för Clearblue produkten kan därför inte göras ansvarig eller besvara eventuella frågor från dig angående garantin. 

Lycka till med projektet!

Behöver du hjälp?

info@Billiga-tester.se

M-F 9-12 + 12.30-15

040 60 60 645


Dina fördelar

  • Kvalitetstester till ett lågt pris
  • Betala med faktura
  • Diskret leverans
  • Vi skickar beställningar 6 dagar i veckan
  • 21 dagars ångerrätt
  • 21 dagars full returrätt
  • Personlig kundservice
  • Testerna är CE-märkta och godkända av FDA

Läs mer här