Dina fördelar

Vi sänder ordrar 6 dagar per vecka!
Om du väljer att betala med bankkort, t.ex. VISA, eller med faktura, och vi har mottagit din beställning innan kl. 17.30 (helgfri M-F) eller innan 15.00 (S), så sänds din order från oss samma dag.

Kvalitetstester till lågpris
Vi säljer både graviditetstester och ägglossningstester av kända märken, som också fanns när din mamma var ung. T.ex. märken som RFSU och Clearblue.

Om du inte bryr dig så mycket om vilket märke det är på testen, så erbjuder vi även andra tester. De kommer från Wondfo, som är en av världens största producenter, men som inte använder sina pengar på att marknadsföra varumärket. De lägger hellre pengarna på kvalitet och ett konkurrensdugligt pris. Oftast levereras dessa tester som egna märken till apotek och andra återförsäljare, som sedan sätter eget namn och logo på.

Snabb och diskret leverans
Leveransen sker inte bara snabbt, utan även diskret. Dvs. som avsändare står det bara E-Invasion A/S (företaget bakom Billiga-tester.se). Testerna skickas normalt i en kraftig 'bubbelplast' påse, som gör det svårt för utomstående att se vad det innehåller.

Personlig kundservice
Vi vet vad vi säljer, och om du har frågor ang. våra produkter, så är det bara att kontakta våra produktrådgivare antingen via e-mail, telefon eller livechat 9-15 helgfri M-F.

21 dagars full returrätt
Normalt har du som kund 14 dagars returrätt när du köper varor via internet. Detta har vi utökat till 21 dagar, som räknas från den dag som du mottog varan. Dock står du själv för de kostnader och returporto i samband med en ev. retur till oss. I tillägg ska produkterna vara oanvända/oöppnade, och i sådant skick att de kan säljas på nytt. Se våra köpevillkor.

CE-märkta och FDA godkända
CE-märket känner de flesta igen, och våra tester är också CE-märkta. Det är ett märkningssystem som producenterna ska leva upp till för leveranser inom EU.

I USA ska produkterna även vara godkända av FDA innan det får säljas till andra. Producenten får ett godkännande för varje produkt. Våra graviditetstester och ägglossningstester har detta FDA-godkännande. FDA står för Food and Drug Administration.

 
 

Behöver du hjälp?

Vår kundservice är alltid redo till att hjälpa dig på telefon, e-mail eller via online chat.

info@Billiga-tester.se

M-F 9-12 + 12.30-15

040 60 60 645


Dina fördelar

  • Kvalitetstester till ett lågt pris
  • Betala med faktura
  • Diskret leverans
  • Vi skickar beställningar 6 dagar i veckan
  • 21 dagars ångerrätt
  • 21 dagars full returrätt
  • Personlig kundservice
  • Testerna är CE-märkta och godkända av FDA

Läs mer här