Diskretion & Säkerhet

Det är säkert att handla hos Billiga-Tester.se!

Diskret leverans
Alla varor skickas ut i ett diskret vitt kuvert, där "E-Invasion A/S" står som avsändare. Det är E-Invasion A/S som äger Billiga-Tester.se.

Säkert att betala med betalkort
Hos Billiga-Tester.se erbjuder vi betalning över internet, därför är vi naturligtvis mycket måna om säkerheten. När du betalar med betal- eller kreditkort så skickas dina upplysningar till E-pay (www.epay.se/).  All kommunikation mellan dig och E-pay är krypterad, så ingen kan få tillgång till den information som du skriver in. Därmed är säkerheten lika hög som när du tar ut pengar i en bankomat. På ditt kontoutdrag kommer det endast stå "E-Invasion A/S" som betalningsmottagare. Den externa part som vi använder uppfyller kraven för PCI DSS samt innehar SSL-certifikat.

Hantering av personuppgifter
För att vi ska kunna leverera din beställning kommer vi naturligtvis att använda ditt namn och din postadress. Din orderbekräftelse skickas ut via e-mail och därför vill vi också ha information om din e-mail adress. Ditt telefonnummer använder vi för att komma i kontakt med dig om vi har något viktigt att medela som måste gå snabbt, exempelvis om din e-mail inte fungerar.

Upplysningar om dig och din adress finns i vårt kundregister, som endast de anställda har tillgång till. Upplysningarnas delges inte tredje part. I begränsad omfattning använder vi upplysningarna i kampanjer för att upplysa dig om våra produkter, så länge du inte emotsäger dig detta. Vi skickar ut 2-3 nyhetsmejl per år och du kan när som helst tacka nej till att få erbjudanden från oss, genom att kontakta oss per telefon eller e-mail. Du kan också tacka nej genom att avanmäla dig under "Mitt konto".  Vår hantering av dina personuppgifter följer bestämmelserna i personuppgiftslagen (PUL).

Behöver du hjälp?

info@Billiga-tester.se

M-F 9-12 + 12.30-15

040 60 60 645


Dina fördelar

  • Kvalitetstester till ett lågt pris
  • Betala med faktura
  • Diskret leverans
  • Vi skickar beställningar 6 dagar i veckan
  • 21 dagars ångerrätt
  • 21 dagars full returrätt
  • Personlig kundservice
  • Testerna är CE-märkta och godkända av FDA

Läs mer här