Graviditetstest

Här hos Billiga-tester.se hittar du ett stort utbud av olika typer av graviditetstester till lågt pris. Vi säljer både sticktester, stavar, digitala graviditetstester, och tidiga graviditetstester.

Även om priset är lågt, gör vi inte avkall på kvaliteten. Oavsett om du väljer en graviditetstest som stav eller en graviditetstest som sticka, så garanterar vi att testen har samma höga kvalitet – det är bara en fråga om sättet man utför den enskilda testen på, som skiljer de båda typerna graviditetstest åt.

Välj mellan graviditetstester från Clearblue, Babyplan och RFSU. 

Clearblue

Clearblue är ett av landets ledande varumärken, och har ett avancerat sortiment av både ägglossningstester, graviditetstester och fertilitetsmonitorer. Alla tester från Clearblue har en pålitlighet på mer än 99%, och erbjuder noggranna och säkra resultat oavsett om du använder en vanlig eller en digital test.

Babyplan

Babyplan är ett unikt varumärke på marknaden, som är helt målinriktat på fertilitet. Babyplan erbjuder bl.a. graviditetstest som kan ge besked om en eventuell graviditet upp mot 4 dagar innan förväntad tid för menstruation. Tidigt graviditetstest från BabyPlan har en tillförlitlighet på över 99%, och ligger helt i topp när det gäller noggrannhet för graviditetstest. Tidigt graviditetstest från BabyPlan är därför lika säkert som en graviditetstest gjord hos barnmorska/läkare.

RFSU

RFSU är från början känt som Sveriges mest kända kondommärke, men står även bak t.ex. graviditetstest stav, som redan 6 dagar efter befruktning kan indikera om du är gravid eller ej. Tidig graviditetstest från RFSU är utformat som en stav, som gör den lätt och hygienisk att använda.

Hur fungerar en graviditetstest?

Med en av ovannämnda graviditetstester får du snabbt svar på om du är gravid. Alla våra tester kan utföras i hemmet, och ger dig svar i loppet av några få minuter. Sättet som graviditetstesterna ska utföras på är beroende av vilken testtyp du använder. Billiga-tester.se säljer olika typer av graviditetstest; som t.ex. graviditetstest sticka, graviditetstest stav, och digitala graviditetstest.

Graviditetstest stav

För graviditetstest stav är själva teststickan insatt i ett plasthölster, som gör det möjligt att kissa direkt på den sugande delen. För den här typen av test behöver du inte först uppsamla ett urinprov, något som gör den mycket hygienisk och lättanvänd.

Graviditetstest sticka

Vill man använda en graviditetstest av typen sticka, ska man först uppsamla ett urinprov.

Digital graviditetstest

Tvekar du angående resultatet när du avläser en graviditetstest, och du gärna vill ha ett tydligt svar på om du är gravid, rekommenderar vi en Clearblue digital graviditetstest som ger dig besked i form av en symbol + eller -, eller en Clearblue digital test med veckoindikator, som ger dig besked i klartext med ordet ”Gravid” eller ”Inte gravid”. Alla de digitala graviditetstesterna är även de både hygieniska och mycket lättanvända – det enda du ska göra är att kissa på testens uppsugningsdel.

Tidig graviditetstest

Vill du testa för graviditet redan innan din menstruation har uteblivit så säljer vi både tidigt graviditetstest från Clearblue och BabyPlan. Med en tidig graviditetstest från Clearblue kan du redan 4 dagar innan förväntad menstruation få reda på om du är gravid. Med en tidig graviditetstest från BabyPlan kan det visas ett resultat 6 dagar efter befruktning. Vi vill dock informera om att det inte uppnås samma säkerhet med tidiga graviditetstest.
Se vårt utbud av graviditetstester här nedanför, och beställ redan idag – så kan du ha din graviditetstest i brevlådan inom kort. Kom ihåg att du alltid kan ringa eller maila oss om du har frågor om våra produkter, eller hur de används.

Billiga-tester.se - graviditetstester med fri frakt

Du kan köpa graviditetstest online till lågpris och med fri frakt till adresser inom Sverige. Vi har utskick 6 dagar i veckan, så om du beställer idag kan du kanske vara klar för att testa redan imorgon.

Gravtest, gravidtest, graviditetstest – Testet med många namn

Det finns många namn för graviditetstest, och all har vi vår egen variant. Några av de vanligaste orden för graviditetstest är gravtest (Läs mer om gravtest här) och gravidtest (Läs mer om gravidtest här) , och det pratas också en del om graviditetstest som kan ge svar mycket tidigare än andra test (Läs mer om tidiga graviditetstest här).

Behöver du hjälp?

info@Billiga-tester.se

M-F 9-12 + 12.30-15

040 60 60 645


Dina fördelar

  • Kvalitetstester till ett lågt pris
  • Betala med faktura
  • Diskret leverans
  • Vi skickar beställningar 6 dagar i veckan
  • 21 dagars ångerrätt
  • 21 dagars full returrätt
  • Personlig kundservice
  • Testerna är CE-märkta och godkända av FDA

Läs mer här