meny
HemIntimvårdIntim Daily Wash intimtvätt från RFSU

Intim Daily Wash intimtvätt från RFSU

I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Intim Daily Wash från RFSU som skyddar din huds naturliga balans och ger dig en ren och behaglig känsla hela dagen. Intimtvålen är skonsam och skyddar huden mot irritation i samband med intimrakning.

Köp Intim Daily Wash från RFSU billigt här hos Billiga-Tester.

Återskapa hudens balans med skonsam intimtvål. Tuben innehåller 150ml.


Återskapa hudens balans med skonsam intimtvål

Många har idag problem med irriterad hud i form av klåda, röda knoppar eller inåtväxande hårstrån. Flera av dessa problem kommer antingen från, eller förvärras vid regelbunden intimrakning . Därför har RFSU utvecklat en ny intimvårdstvål, som täcker alla behov och lämnar huden silkesmjuk. Intim Daily Wash är en dubbelvärkande intimtvål, som med ett pH-värde på 3,5 och högt mjölksyreinnehåll stärker hudens naturliga och skyddande egenskaper.

Hur fungerar Intim Daily Wash?

Intim Daily Wash från RFSU fuktar huden och förhindrar irritation. Intimtvålen är rik på mjölksyror och har en pH-värde som säkrar en skonsam behandling av huden i intimregionen. Intim Daily Wash upprätthåller en naturlig pH-balas, vilket gör att den kan användas till vardags utan problem. Intimtvålen från RFSU säkrar att skadliga bakterier inte har samma möjlighet för att skapa obalans, lukt och irritation. Intim Daily Wash har även en naturlig ”odour block” formel, som återskapar hudens naturliga doft, samtidigt som den förhindrar obehaglig doft att bildas. Om du redan nu upplever att din hud är irriterad, kan Intim Daily Wash lindra och återskapa din huds naturliga balans. Tvålen sköljs enkelt av och lämnar huden silkesmjuk.


Relaterade produkter

RFSU Graviditetstest multipack - 8 st.

Normalpris 179,00 kr
Vårt pris 139,00 kr
Läs mer

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.