meny
HemIntimvårdRemescar ärrstift mot ärr

Remescar ärrstift mot ärr

 
I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Diskret
leverans

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
när du mottar våra nyhetsbrev.

Remescar ärrstift erbjuder effektiv, naturlig och enkel behandling för alla typer av ärr, tex. Operationsärr, brännmärken, är efter laserbehandling eller bristningar. De aktiva ingredienserna ger fukt, vård och återställer huden, för att minska synligheten av dina ärr.

Köp den populära och mycket effektiva Remescar ärrstift för ärrborttagning billigt online här hos Billiga-tester.se.


Hur blir jag av med ärr?

Har du ärr från ett kejsarsnitt, bristningar från en graviditet och amning eller linkande, kan du helt naturligt och enkelt blir av med dem, med hjälp av ett ärrstift från Remescar. Med ett ärrstift från Remescarkan du nämligen minska synligheten av dina ärr, och i vissa fall ta bort ärret helt. Remescar ärrstift kan användas på alla typer av ärr, tex från operationer, bristningar, brännmärken eller ärr från laserbehandlingar. Med ett ärrstift från

Remescar kan du enkelt och smärtfritt reducera synligheten av både nya och gamla ärr markant. Remescar ärrstift hjälper genom att mjukgöra och jämna ut den ärrade huden, samtidigt som stiftet reducerar produktionen av ärrvävnad.

Ärrstiften från Remescar är tack vare sin lilla storlek lätt att ha med sig överallt, precis som att det är enkelt att använda. Stiftet kan användas i ansiktet och på resten av kroppen. Använd stiftet på ditt ärr 2 gånger per dag i 2 till 3 månader. Stiftet innehåller även solfaktor 15, som ger den skadade huden extra skydd mot solen.

Hur fungerar Remescar ärrstift?

Remescar ärrstift ät som sagt superlätt att använda, och kan därför användas av alla. Stiftet är med till att stötta hudens läkningsprocess och frigör ett tunt och diskret lager av silikonbaserad film, som skyddar och ger huden de bästa förutsättningarna för att läka ordentligt.

Hur kan Remescar ärrstif användas?

Remescar ärrstift kan användas på både brännmärken, bristningar, operationsärr och ärr efter laserbehandling. Stiftet kan användas på både nya och gamla ärr, då det silikonbaserade lagret både jämnar ut, mjukgör och reducerar produktionen av ärrvävnad. Det är lätt att använda och tack vare sin storlek, alltid lätt att ha med på farten. Stiftet är även praktiskt, då det silikonbaserade lagret förblir transparant efter applicering, vilket att du enkelt kan applicera stiftet under dagen utan att andra lägger märket till det.


Liknande produkter

Hej, behöver du hjälp?
Ane sitter redo att hjälpa dig!
Ring, eller skriv till:

Tfn. 040-60 60 645
info@billiga-tester.se

Måndag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken StorkKlinik. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.