meny
HemIntimvårdRemescar Stretch Marks kräm mot bristningar

Remescar Stretch Marks kräm mot bristningar

 
I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Diskret
leverans

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
när du mottar våra nyhetsbrev.

Remescar Stretch Marks är en effektiv, silikonbaserad kräm som effektivt behandlar bristningar genom att skydda och ge näring till den skadade huden, så att den kan läka. Regelbunden användning låter de rekonstruerande ingredienserna i Remescar Stratch Marks stärka hudens yttersta skikt, motverka nya bristningar och minska synligheten av dina befintliga bristningar.

Köp Remescar Stretch Marks billigt här hos Billiga Tester, så levererar vi till dig inom 1-2 vardagar i en diskret försändelse.

Behandling som tar bort bristningar. Tuben innehåller 100 ml.


Hur får jag bristningar?

Bristningar kommer från både hormonella och fysiska faktorer. Bristningar handlar i grund och botten om hudens elasticitet, och påverkas av förändringar i hudens bindväv. Bristningar kan därför komma vid sträckning av huden, eller vid hormonella förändringar, från tex. Steroider från binjurarna, östrogen och relaxin. Därför får många även bristningar i puberteten.

Under sin graviditet, upplever många kvinnor att de får bristningar i huden. De flesta kvinnorna upplever oftast att bristningarna kommer på magen, rumpan, lår och bröst.

Bristningarna i huden kommer från sträckning av hudens elastiska fiber, som inte återfår sin elasticitet. När fiberna i underhuden får en skada, i form av en bristning, blir det i de flesta fall en varaktig ändring i huden. Under graviditeten utsätts kvinnokroppen för en enorm press, både hormonellt och fysiskt. Bristningar kommer bland annat vid snabb viktökning och snabb växt, vilket orsakar dessa bristningar – speciellt på grund av den snabba växten av magen. Graviditet är därför ett exempel på en fysisk faktor som helt enkelt orsakar att huden inte följer och därmed “spricker” i form av streckmärken

Hur behandlar jag mina bristningar?

Genom att använda Remescar Stretch Marks kräm mot bristningar ger du din hud ett långsiktigt skyddande skikt, som skyddar den skadade huden, samtidigt som krämen ger huden fukt och näring för att kunna återuppbygga den skadade huden. Remescar Stretch Marks är en silikonbaserad kräm, som både behandlar och motverkar bristningar.

Remescar Stretch Marks innehåller rekonstruerande ingredienser, som hjälper huden med att återskapa sin naturliga fuktbalans, vilket ger din hud de bästa förutsättningarna för underhuden och de skadade fibrerna att återfå sin elasticitet. Med Remescar Stretch

Marks kräm återfuktas huden direkt, samtidigt som krämer rent kosmetiskt förbättrar hudens yta, och motverkar nya bristningar.

Köp Remescar Stretch Marks kräm online här hos Billiga Tester till ett lågt pris. Vi packar och skickar iväg era beställningar 6 dagar i veckan, så att du snabbt och enkelt kan få din bristningskräm levererad till dig.


Liknande produkter

Hej, behöver du hjälp?
Ane sitter redo att hjälpa dig!
Ring, eller skriv till:

Tfn. 040-60 60 645
info@billiga-tester.se

Måndag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken StorkKlinik. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.