meny

Artiklar om fertilitet

Här hittar du artiklar om goda råd för att bli gravid, fertilitet, information och nyheter om fertilitetsprodukter.

Se alla våra artiklar här.

Alla artiklar (mest lästa)

Läs allt om hur din menstruationscykel fungerar, vad som påverkar din menstruations cykel, hur mycket du blöder och vad som händer vid utebliven mens. Lär dig allt här!

Läs mer

Skotska forskare menar att de har hittat orsaken till varför kvinnors möjlighet att bli gravid minskas med stigande ålder. forskare tror att det är ett protein, sk. cohesiner, som påverkar.

Läs mer

De graviditetshormon som heter hCG (humant Choriongonadotropin). hCG börjar produceras av det befruktade ägget efter att det har fäst i livmoderväggen; normalt ca. 6-10 dagar efter befruktningen. I en normal graviditet ökar hCG-nivån snabbt under graviditetens första tredjedel, och fördubblas ca. var tredje dag. Maximal hCG-nivå uppnås normalt i vecka 7-12, där en typisk nivå ligger på upp mot 200.000 mIU/ml.

Läs mer

hCG (Human Chronic Gonadoptroption) är hormonet som graviditetstest mäter för att avgöra om du är gravid eller ej. Läs allt om hur hormonet fungerar & hur det påverkar dig

Läs mer

Varför är folsyra viktigt vid graviditet? Vad är ditt dagliga behov för folinsyra? Och vilken mad innehåller folinsyra? Få svar på detta och mycket mer i den här artikeln om folinsyra.

Läs mer

Få goda råd och vägledning för hur du själv kan förbättra din fertilitet. Det finns massor av tips, tricks och råd, för att öka mäns fertilitet, läs mer om mäns fertilitet här

Läs mer

    Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

    Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

    * E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.