Ultraljudsmonitor

Köp en ultraljudsmonitor här i nätbutiken och lyssna på hjärtljud inne i magen. För många gravida är det en extra trygghet att kunna lyssna på babyens hjärtljud och det kan också vara en trevlig upplevelse för pappor och syskon.

En fetal ultraljudsdoppler som även kallas doptone, ultraljudsmonitor och hjärtljudsmonitor är lätt att använda. Med den kan man höra hjärtljud på sitt ofödda barn från vecka 12 av graviditeten (Sonoline) eller vecka 16 av graviditeten (Clearblue Ultraljudsmonitor). Köp din hjärtljudsmonitor för hemmabruk online här. Vi sänder ordrar 6 dagar i veckan, så om du beställer innan kl. 17.30 M-F, 15.00 S så kan du kanske  lyssna till din babys hjärtljud redan imorgon.  

Paketerbjudanden i Oktober


Så här använder du din ultraljudsmonitor

Den ultraljudsmonitor som du kan köpa för hemmabruk påminner mycket om den monitor som din barnmorska använder för att lyssna på hjärtljud. Den är mycket lätt att använda. Sätt lite ultraljudsgel på magen och slå på din monitor - kanske behöver du flytta runt lite på den innan du hittar babys hjärtljud. Den ultraljudsmonitor du köper bör inte användas tidigare än den graviditetsvecka som rekommenderas av producenten, då är också chansen för att hitta hjärtljud från ditt foster störst.

Köp din ultraljudsmonitor online

Här hos billiga-tester.se kan du välja mellan två lika populära och lättanvända ultraljudsmonitorer. Välj mellan Sonoline Fetal Doppler eller Clearblue Ultraljudsmonitor - båda levereras med ultraljudsgel och batteri/er. Vi säljer dessutom Babyplan® ultraljudsgel som inte känns fet och som är helt fri från parabener. Leveranstiden är normalt 1-2 vardagar och frakten är gratis!


Behöver du hjälp?

info@Billiga-tester.se

M-F 9-12 + 12.30-15

040 60 60 645


Dina fördelar

  • Kvalitetstester till ett lågt pris
  • Betala med faktura
  • Diskret leverans
  • Vi skickar beställningar 6 dagar i veckan
  • 21 dagars ångerrätt
  • 21 dagars full returrätt
  • Personlig kundservice
  • Testerna är CE-märkta och godkända av FDA

Läs mer här