meny

Clearblue Graviditetstest

I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Med Clearblue graviditetstest får du resultat på bara 3 minuter och testet är 99 % säkert, precis så säkert som det test du utför hos din läkare, gynekolog eller barnmorska.

Clearblue graviditetstest finns i förpackning med 1 eller 2 test.

Förpackning med 1 eller 2 tester. Mer än 99 % säkert


Clearblue Graviditetstest – snabbt, lätt att använda och ger svar efter endast 3 minuter

Clearblue Graviditetstest innehåller en kombination av unika funktioner som stärker positionen till Clearblue som en av världens ledande aktörer inom området.

Testet är snabbt, lätt att använda och kan tas när som helst under dygnet.

Testets uppsugningsdel ska hållas i urinen i 5 sekunder. Testet visar därefter ett plustecken (+) för ‘gravid’, eller ett minustecken (-) för ‘inte gravid’ efter endast 3 minuter.

Ett ”Gravid”-resultat kan visas inom 1 minut om du testar från första dagen med utebliven mens. Vänta i tre minuter för att bekräfta ett ”inte gravid”-resultat.

Testen registrerar förekomsten av graviditetshormonet hCG i urinen. Hormonet utsöndras snabbt i en pågående graviditet, och kan normalt redan i det tidliga skedet av graviditeten påvisas av en graviditetstest.

Clearblue graviditetstest – Precis lika säkert som hos läkaren

Clearblue är världens mest erkända producent av graviditets- och ägglossningstest. Graviditetstestet fungerar genom att påvisa om det finns hCG i urinen och kan därmed visa om du är gravid eller inte.

Ett Clearblue graviditetstest är mer än 99 % säkert, vilket motsvarar de test som du gör hos din gynekolog, barnmorska eller läkare.

Ring till Clearblue Produktrådgivning på tlf. 020-100507  om du har några frågor om Clearblue Graviditetstest. Samtalet är gratis.


Relaterade produkter

RFSU Graviditetstest multipack - 8 st.

Normalpris 179,00 kr
Vårt pris 139,00 kr
Läs mer

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.