meny

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Leveranstid

Alla varor hos Billiga-tester.se finns på lager om inte annat anges. Det betyder att vi kan skicka ut din beställning varje vardag. För det fall leveranstiden är en annan (vilket är mycket ovanligt) mottar du meddelande om detta samt besked om ny leveranstid. Du har då rätt att avbeställa din order, givetvis utan kostnad. Detta gäller även specialbeställningar.

Väljer du att betala med betalkort (VISA m. fl) eller faktura via Walley, så skickas din order ut med posten i Sverige enligt nedanstående schema.

Om en helgdag infaller M-F skickas din order snarast möjligt nästkommande vardag. Midsommarafton, midsommardag, julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen har vi stängt.  Vi påminner också om att Posten har begränsat öppethållande/utdelning under alla storhelger (jul, nyår, påsk, midsommar), och ev. även andra helgdagar, och det kan därför ta längre tid än normalt innan du mottar din leverans.

Order mottagen
Måndag innan kl. 17.30 lämnas till Posten samma dag
Tisdag innan kl. 17.30 lämnas till Posten samma dag
Onsdag innan kl. 17.30 lämnas till Posten samma dag
Torsdag innan kl. 17.30 lämnas till Posten samma dag
Fredag innan kl. 17.30 lämnas till Posten samma dag
Lördag lämnas till Posten på måndag
Söndag lämnas till Posten på måndag

Order som mottas efter dessa tider, skickas ut nästföljande vardag.

Väljer du att betala i förskott till vårt bankkonto skickas varan samma dag som din betalning registreras hos oss. Vänligen observera att banköverföringar oftast tar en vardag eller två.

Leveranser sker normalt med PostNord.

Postnord har utdelning helgfri måndag till fredag. Normal leveranstid är en till två vardagar, men det kan ibland förekomma förseningar hos Postnord som vi dessvärre inte råder över. Om du inte har mottagit din order inom 5 vardagar efter att den har avsänts, ber vi att du tar kontakt med oss snarast möjligt.

De flesta ordrar sänds som Varubrev med Postnord. Varubrev levereras vanligtvis i brevlåda men om det av någon anledning inte är möjligt, så får du en avisering från Postnord och du hämtar då din order på deras utlämningsställe på din ort.

Medtag giltig ID-handling samt aviseringen när du ska hämta ut din order.

Din order är tillgänglig i 14 dagar på  utlämningsstället innan den returneras till E-Invasion.

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Just nu får du också en rabattkod för en GRATIS Babyplan kalkylator för förlossningsdatum och ägglossningstest start!

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.