meny

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
när du mottar våra nyhetsbrev.

Leveranstid

Alla varor hos Billiga-tester.se finns på lager om inte annat anges. Det betyder att vi kan skicka ut din beställning varje vardag och söndag. För det fall leveranstiden är en annan (vilket är mycket ovanligt) mottar du meddelande om detta samt besked om ny leveranstid. Du har då rätt att avbeställa din order, givetvis utan kostnad. Detta gäller även specialbeställningar.

Väljer du att betala med betalkort (VISA m. fl) eller faktura via Klarna, så skickas din order ut med posten i Sverige enligt nedanstående schema.

Om en helgdag infaller M-F skickas din order som en söndag. Midsommarafton, midsommardag, julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen har vi stängt.  Vi påminner också om att Posten har begränsat öppethållande/utdelning under alla storhelger (jul, nyår, påsk, midsommar), och ev. även andra helgdagar, och det kan därför ta längre tid än normalt innan du mottar din leverans.

Order mottagen
Måndag innan kl. 17.30lämnas till Posten samma dag
Tisdag innan kl. 17.30lämnas till Posten samma dag
Onsdag innan kl. 17.30lämnas till Posten samma dag
Torsdag innan kl. 17.30lämnas till Posten samma dag
Fredag innan kl. 17.30lämnas till Posten samma dag
Lördaglämnas till Posten på söndag
Söndag innan kl. 15.00lämnas till Posten samma dag

Order som mottas efter dessa tider, skickas ut dagen efter.

Väljer du att betala i förskott till vårt bankkonto skickas varan samma dag som din betalning registreras hos oss. Vänligen observera att banköverföringar oftast tar en vardag eller två.

Leveranser sker normalt med Posten (A-post).

Posten har utdelning helgfri måndag till fredag. Normal leveranstid är en till två vardagar, men det kan ibland förekomma förseningar hos Posten som vi dessvärre inte råder över. Om du inte har mottagit din order inom 5 vardagar från det att den har avsänts, ber vi att du tar kontakt med oss snarast möjligt.

Om Posten bedömmer att din order inte kan levereras till brevlåda eller genom brevinkast, är det Posten som sänder dig en avi, och du hämtar då din order på Postens utlämningsställe.

Medtag giltig ID-handling samt aviseringen när du ska hämta ut din order.

Din order är tillgänglig i 14 dagar på  utlämningsstället innan den returneras till E-Invasion.

Hej, behöver du hjälp?
Ane sitter redo att hjälpa dig!
Ring, eller skriv till:

Tfn. 040-60 60 645
info@billiga-tester.se

Måndag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken StorkKlinik. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.