meny

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

HemSpermatest

Spermatest

Det är snabbt och lätt att testa din spermakvalitet hemma med en spermaest från billiga-tester.se. Vi har flera olika typer spermatest av hög kvalitet och när du köper din spermatest online får du fri frakt över 199:-, snabb leverans och ett mycket diskret emballage.

Se vår sortering av spermatest för manlig fertilitet här nedanför och köp dina varor idag. Om du har frågor är du givetvis alltid välkommen att skriva eller ringa till kundservice.

SwimCount spermatest

SwimCount test
Vårt pris 499,00 kr
Mäter koncentrationen av rörliga spermier. Vår rekommendation om du vill ha ett kvalitetstest för att testa din spermakvalitet.
Läs mer och beställ

Babyplan Spermatest

Babyplan spermatest
Från 159,50 kr - 198,00 kr per st.
Detta är ett enkelt screeningtest som lätt kan utföras i hemmet.
Läs mer och beställ

Testa din spermiekvalitet hemma

När du köper spermietest för hemmabruk på billiga-tester.se får du alltid en utförlig svensk bruksanvisning med produkten. Våra spermiekvalitetstester är säkra och lätta att använda och du får snabbt svar på hur din sädkvalitet ser ut. Du kan se hur man utför ett spermiekvalitetstest i denna instruktionsvideo.

För extra säkerhet för resultatet bör du överväga vårt FertilityScore spermietest. Det mäter inte bara antalet spermier utan även hur stor del av cellerna som är ‘motila’, dvs. rör på sig som de ska. På det viset är det populära FertilityScore spermietestet mycket likt de professionella tester som används på kliniker.

Var sjätte par upplever problem med att bli gravida – och i nästan hälften av tillfällena är orsaken mannens spermiekvalitet. Därför är det en god idé att testa din spermiekvalitet hemma, innan ni lägger tid och pengar på att försöka bli gravida med t.ex. ägglossningstest.

När du köper din spermietest online

Det är lätt, snabbt och säkert att köpa spermietest för manlig fertilitet här i nätbutiken. Beställer du idag kan du ha dina varor redan imorgon.

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.