meny

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Författare

Author Stine Roswall - Privat barnmorska

Stine Roswall

Jag är utbildad barnmorska 2010, och har arbetat på både Herlev och Hvidovre sjukhus förlossningsavdelningar innan jag 2017 startade som privat barnmorska, då jag hade en önskan om att få mer tid och ro än vad det offentliga systemet kan erbjuda, dessvärre.

Läs mer om Stine Roswall

Maria Wenneberg

Utbildad sjuksköterska 1997 - Hjørring Sygepleieskole. Har sedan dess arbetat på hjärtintensiven på Aarhus Amtssygehus, på neurokirurgisk intensivavdelning på Western General Hospital i Edinburgh.

Läs mer om Maria Wenneberg

Author Kimberly Langdon M.D.

Kimberly Langdon M.D.

Kimberly Langdon M.D. är en pensionerad universitetsutbildad obstetriker/gynekolog med 19 års klinisk erfarenhet. Hon har förlöst fler än 2000 bebisar från mödrar boende i ett förortssamhälle i mellanvästern. Utöver obstetrik, har hon specialiserat sig inom gynekologiska sjukdomar som t.ex. jästvaginit, menstruationsstörningar, infertilitetsdiagnoser och behandling som särskilt hänför sig till blockerade äggledare och polycystisk ovarie syndrom (PCOS). PCOS är en vanlig men behandlingsbar form av infertilitet.

Läs mer om Kimberly Langdon M.D.

Author Ida Madsen

Ida Madsen

Jag är utbildad inom digital marknadsföring och kommunikation och har i snart 10 år arbetat med att skriva texter för danska och internationella verksamheter. Jag brinner för att skriva bra, lättförståeliga texter om komplexa ämnen och hjälpa människor att hitta just den vetskap som de behöver.

Läs mer om Ida Madsen

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.