meny

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Diskretion & Säkerhet

Det är säkert att handla hos Billiga-Tester.se!

Diskret leverans

Diskret leverans

Våra produkter skickas ut i diskreta fodrade vita kuvert, så att inte paketets innehåll avslöjas.

Alla varor skickas ut i ett diskret vitt kuvert, där “E-Invasion A/S” står som avsändare. Det är E-Invasion A/S som äger Billiga-Tester.se.

Säkert att betala med betalkort

Hos Billiga-Tester.se erbjuder vi betalning över internet, därför är vi naturligtvis mycket måna om säkerheten. När du betalar med betal- eller kreditkort så skickas dina upplysningar till E-pay (www.epay.se).  All kommunikation mellan dig och E-pay är krypterad, så ingen kan få tillgång till den information som du skriver in. Därmed är säkerheten lika hög som när du tar ut pengar i en bankomat. På ditt kontoutdrag kommer det endast stå “E-Invasion A/S” som betalningsmottagare. Den externa part som vi använder uppfyller kraven för PCI DSS samt innehar SSL-certifikat.

Hantering av personuppgifter

För att vi ska kunna leverera din beställning kommer vi naturligtvis att använda ditt namn och din postadress. Din orderbekräftelse skickas ut via e-mail och därför vill vi också ha information om din e-mail adress. Ditt telefonnummer använder vi för att komma i kontakt med dig om vi har något viktigt att medela som måste gå snabbt, exempelvis om din e-mail inte fungerar.

Upplysningar om dig och din adress finns i vårt kundregister, som endast de anställda har tillgång till. Upplysningarnas delges inte tredje part. I begränsad omfattning använder vi upplysningarna i kampanjer för att upplysa dig om våra produkter, så länge du inte emotsäger dig detta. Vi skickar ut 2-3 nyhetsmejl per år och du kan när som helst tacka nej till att få erbjudanden från oss, genom att kontakta oss per telefon eller e-mail. Du kan också tacka nej genom att avanmäla till det e-postmeddelande du får.  Vår hantering av dina personuppgifter följer bestämmelserna i personuppgiftslagen (PUL).

» Läs mer om personuppgifter här

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Just nu får du också en rabattkod för en GRATIS Babyplan kalkylator för förlossningsdatum och ägglossningstest start!

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.