meny

Artiklar om fertilitet

Här hittar du artiklar om goda råd för att bli gravid, fertilitet, information och nyheter om fertilitetsprodukter.

Se alla våra artiklar här.

Alla artiklar (mest lästa)

Hur avläser man ett ägglossningstest? Om du har erfarenhet av graviditetstest är det inte alls samma resultat du letar efter när du läser ett ägglossningstest.

Läs mer

Vad ska du tänka på när du tränar under graviditeten? Vi går igenom några bra tips på hur du kommer igång med att träna under graviditeten. Läs mer här.

Läs mer

Vicki Broch blev mamma och änglamamma när hon födde sina tvillingpojkar alldeles för tidigt. Sedan dess har sorgen och ångesten över ännu en misslyckad graviditet följt henne som en ofrivillig följeslagare. I dag vill hon ha större öppenhet och mindre oro för att förlora.

Läs mer

Hon var tvungen att avbryta graviditeten under den 19:e veckan. Hon har gått igenom sorgen och smärtan över lille Lucas ensam. Pernilles pojkvän delade inte hennes dröm. Men drömmen och hoppet finns kvar. Lucas blir storebror och Pernille ensammamma.

Läs mer

28-åriga Laila Ravn och hennes pojkvän har väntat på sitt önskebarn i sex år. Men Laila har PCOS och hennes pojkvän har väldigt få levande spermier. Samtidigt känner sig Laila utropad som en dålig mamma eftersom hennes BMI är högre än vad läkarna rekommenderar.

Läs mer

19-åriga Malene hade varit tillsammans med sin man i 6 år. De hade stora besparingar, ett hus, en bil, en hund och en katt, men det blev ALDRIG två streck på graviditetstestet. Sedan sprack förhållandet. Idag är Malene 22 år och har precis fått en dotter med en ny man.

Läs mer

    Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

    Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

    * E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.