meny

Om Billiga-Tester.se

 

Billiga-Tester.se har sedan starten i Danmark i juni 2002 sålt graviditetstester och ägglossningstester via Internet.

Sedan 2006 har vi expederat mer än 200.000 nöjda kunder i Norden och sålt mer än två miljoner tester till våra kunder!

Vi är idag en av nordens största onlinebutiker för försäljning av produkter som hjälper kvinnor att bli gravida och tack vare vår höga kundtillfredsställelse och professionella kundservice får vi mer än 2000 nya kunder varje månad. Det får vi eftersom:

 • Våra kunder rekommenderar oss till andra
 • Vi erbjuder högkvalitativa produkter till ett lågt pris
 • Vi skickar ut tester till våra kunder varje dag – 5 dagar i veckan!
 • Vi erbjuder en välutvecklad och kompetent kundservice

Babyplan® – Unikt varumärke som är helt fokuserat på fertilitet

Babyplan erbjuderBabyplan produkter:

 • Babyplan säljer flera typer av graviditetstest, bla. Så kallade tidiga graviditetstest, som kan känna av en graviditet upp till 5 dagar före den förväntade menstruationen.
 • Babyplans ägglossningstest är speciellt skapade för hemmabruk, men håller ändå samma höga kvalitet som de ägglossningstesten som du får hos en läkare, gynekolog eller som du kan köpa på apoteket.
 • Med ett testset från Babyplan får du alla de produkter du behöver, när du planerar en graviditet.
 • Om du är gravid, eller planerar att bli gravid inom de närmare framtiden, är det viktigt att tänka p att lägga till kosttillskott till din vardagsrutin.
 • Herbal Fertility Programme är ett naturligt, rent och holistiskt program som bygger på den traditionella kinesiska kunskapen om läkande egenskaper i växter.
 • Babyplans spermatest är ett användarvänligt hemmatest som gör det enkelt och bekvämt att testa kvaliteten på sperman hemma.
 • Med en digital termometer får du en större förståelse för din menstruationscykel.
 • Få möjligheten till att lyssna på din bebis hjärtljud hemma med din helt egna ultraljudsmonitor.

Clearblues tester – Världens bästa tester!

Vi är auktoriserad försäljare av Clearblue tester, som är världens ledande och mest innovativa producent av graviditetstest och ägglossningstest.

Personlig kundservice

Behöver du personlig hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss. Vår kundtjänst är redo att hjälpa dig.

E-post: info @billiga-tester.se

Vi stöder miljön!

På Billiga-Tester.se stöder vi miljön genom att selektivt välja förpackningsmaterial och genom att fokusera på en tydlig och effektiv strategi för ökad återvinning. Vi väljer återförsäljare och partners som använder miljövänliga förpackningar i största möjliga utsträckning.

Vi stöder miljövänlig förpackning

 

Författare

Author Stine Roswall - Privat barnmorska

Stine Roswall

Jag är utbildad barnmorska 2010, och har arbetat på både Herlev och Hvidovre sjukhus förlossningsavdelningar innan jag 2017 startade som privat barnmorska, då jag hade en önskan om att få mer tid och ro än vad det offentliga systemet kan erbjuda, dessvärre.

Läs mer om Stine Roswall

Maria Wenneberg

Utbildad sjuksköterska 1997 - Hjørring Sygepleieskole. Har sedan dess arbetat på hjärtintensiven på Aarhus Amtssygehus, på neurokirurgisk intensivavdelning på Western General Hospital i Edinburgh.

Läs mer om Maria Wenneberg

Author Kimberly Langdon M.D.

Kimberly Langdon M.D.

Kimberly Langdon M.D. är en pensionerad universitetsutbildad obstetriker/gynekolog med 19 års klinisk erfarenhet. Hon har förlöst fler än 2000 bebisar från mödrar boende i ett förortssamhälle i mellanvästern. Utöver obstetrik, har hon specialiserat sig inom gynekologiska sjukdomar som t.ex. jästvaginit, menstruationsstörningar, infertilitetsdiagnoser och behandling som särskilt hänför sig till blockerade äggledare och polycystisk ovarie syndrom (PCOS). PCOS är en vanlig men behandlingsbar form av infertilitet.

Läs mer om Kimberly Langdon M.D.

Author Ida Madsen

Ida Madsen

Jag är utbildad inom digital marknadsföring och kommunikation och har i snart 10 år arbetat med att skriva texter för danska och internationella verksamheter. Jag brinner för att skriva bra, lättförståeliga texter om komplexa ämnen och hjälpa människor att hitta just den vetskap som de behöver.

Läs mer om Ida Madsen

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Just nu får du också en rabattkod för en GRATIS Babyplan kalkylator för förlossningsdatum och ägglossningstest start!

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.