meny

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Bli gravid paket - Testset

Här kan du köpa ägglossningstest och graviditetstest i ett paketerbjudande. Vid köp av en förpackning har du ägglossningstest och graviditetstest till de närmaste 3-4 månaderna beroende på hur många ägglossningstest du använder varje månad.

Med våra testser sparar du mycket pengar och får de bästa möjliga priserna på ägglossningstest och graviditetstest. Perfekt för er som har påbörjat projekt baby och vill ha bästa möjliga chans för att bli gravid.

Olika typer graviditetstest och ägglossningstest

Du kan välja mellan ägglossningstest och graviditetstest i form av sticka, där ska du uppsamla ett urinprov innan du kan utföra ditt ägglossningstest eller graviditetstest. Du kan också välja ett paket av den hygieniska stavtypen. Våra test, ägglossningstest och graviditetstest, är de absolut billigaste på marknaden – och lika säkra som våra stavtester.

 

Köp dina testets online och spara pengar

När du köper ägglossningstest och graviditetstest i paket får du bästa möjliga pris. När du köper på billiga-tester.se får du förutom snabb leverans, även fri frakt över 199:-! Vi skickar 5 dagar i veckan. Om du beställer i dag så kan du få ditt test redan imorgon.

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Just nu får du också en rabattkod för en GRATIS Babyplan kalkylator för förlossningsdatum och ägglossningstest start!

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.