meny
HemBli gravid paket - TestsetClearblue testsetClearblue Startpaket – ägglossningstest och graviditetstest

Clearblue Startpaket – ägglossningstest och graviditetstest

I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Clearblue startpaket – kom igång med testningen med detta kompletta startpaket som innehåller digitala ägglossningstests och Graviditetstest med färgindikator – nu till ett mycket förmånligt pris!

Clearblue startpaket ifrån Clearblue, med 10 st. digitala ägglossningstest och 2 st. graviditetstest med färgindikator, beräknas räcka för 1-2 cykler; lite beroende på hur regelbundna cykler du har.

Kom igång med projekt bli gravid med Clearblue.


Komplett bli gravid paket i från Clearblue

Provar ni på at bliva gravida? Vi har samlat det här paketet med 10 st. digitala Ägglossningstests så ni kan hitta det rätta tidpunkt för samlag, och två digitale graviditetstest för at se om det lyckades for er.

Vi har sammanställt detta paket med det utgångspunkt at du hurtigt och lätt ska kunna hitta det tidpunkt i din cykel när du er mest fertil och därefter kunna testa om du har blivit gravid.

Båda ägglossningstestarna och graviditetstesten är formade som en stav som båda är lätt och hygienisk at använda. Det är inte nödvändigt at först skulle behöva uppsamla urinen i et beger, du kan nämligen kissa direkt på testen. När du har kissat på teststicket får du svar redan efter 3 minuter i den digitale displayen.

Ägglossningstesten berättar för dig när du har ägglossning ved hjälp av symboler och graviditetstesten berättar för dig med ord om du er gravid eller inte.

Kom igång med projekt bli gravid med Clearblue

För att se när du rekommenderas att påbörja den dagliga testningen med ägglossningstest, ska du se i förpackningens bruksanvisning. Leta reda på siffran som motsvarar din cykellängd (den kortaste som du noterat under det senaste halvåret). Under denna siffra står en annan siffra; detta är den dag i cykeln som du rekommenderas att starta.

Cykellängden räknar du från den första dagen i en menstruation, fram till dagen innan nästa menstruation började. Detta betyder, att om du vill se hur långa dina två senaste cykler var, så måste du veta datumen för när dina tre senaste menstruationer började. Menstruationen anses ha börjat (dag 1) när du blöder fullt med rött blod (dvs. att du inte ska räkna dagar med t.ex. brunaktiga flytningar).

När är det då dags att testa för graviditet? – Ett av de vanligaste symptomen är utebliven menstruation, och de flesta producenter för graviditetstest rekommenderar just att testa från den dagen som menstruationen förväntades, och så är det också för startpaketets Clearblue graviditetstest med färgindikator.

Skulle det första testresultatet visa negativt, så har du möjlighet att testa på nytt efter några dagar – förpackningen innehåller ju två test!

Det hormon som graviditetstesten registrerar (hCG) ökar snabbt i en normalt framåtskridande graviditet, och man räknar med att nivån fördubblas ca var tredje dag under första trimestern. Det kan därför vara en god idé att vänta minst tre dagar innan man ev. testar på nytt.

Ägglossnings och graviditetstester av högsta kvalitet.

Clearblues ägglossnings och graviditetstester tillhör bland de mest nöjaktiga, känsliga och precisa tests på marknaden. De är båda CE markerad och godkänd av det Amerikanska läkemedelsverket U.S. Food and Drug Administration också kallad FDA.

Båda Graviditetstesten och Ägglossningstests er över 99% säkra. Ägglossningstesten kommer med 10 st. stickor i paketen hvilket ökar chansen för at finna tidpunkten för ägglossningen med 12%, i förhåll till normala 7 st. förpackningar. Graviditetstesten har den högsta känslighet som finns med 25mlU/mL.

Les mera om Clearblue digitala ägglossningstest i 10 st. paket

Les mera om Clearblue graviditetstest

Bruksanvisning

Ladda ner bruksanvisningen Clearblue Digital Ägglossningstest

Ladda ner bruksanvisningen Clearblue Graviditetstest Snabb Detektion


Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.