meny
HemÄgglossningstestDigital ägglossningstestClearblue Digitalt Ägglossningstest 10-pack

Clearblue Digitalt Ägglossningstest 10-pack

I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Clearblue Digital Ägglossningstest i 10 st. förpackning för dig där provar at bli gravid.

Lätt och säker digital ägglossningstest som visar om du är i din fruktbara period i den digitala displayen. Hjälper dig att maximera dina chanser att bli gravid på naturlig väg genom att identifiera dina två mest fertila dagar i varje cykel.

Förpackning med 10 tester. Visar dina 2 mest fertila dagar. Över 99% rättvisande.


Clearblue digitalt ägglossningstest med display

Clearblue ägglossningstest med digital displayHurtig ägglossningstest som klart och tydligt visar om du är i din fruktbara period i den digitala displayen efter bara 3 minuter.

Visar displayen et smiley-face så betyder det at din ägglossningstest är positiv och du behöver därför inte at testa mera i denna cykel – du har uppnått det som testen er utvecklat till at visa. Visar ägglossningstesten emellertid en tom ring i displayen så betyder det at testen är negativ och du ska testa igen nästa dag på samma tid.

Lätt och säker digitalt ägglossningstest med otvetydigt tydliga digitala resultat

Clearblue digital ägglossningstest utföres lätt och hygienisk ved at föra testen direkt in i urinstrålen, eller ned i urin uppsamlad i et beger.

En digital ägglossningstest fungerar ved at registrera när du är mest fruktbar och ved at visa det i displayen. Du är mest fruktbar när innehållet av hormonet LH har ökad. Detta sker ca. 24-36 timer för ägglossning och det er här du är mest fruktbar och sen två dagar efter.

Hvilket dag i kvinnans cykel LH ökningen sker, varierar i från kvinna till kvinna och i från cykel till cykel. Dom bästa förutsättningar för at registrera ökningen får du därför om du vet längden på din normala cykel.

Det hänvisas till tabellen i bruksanvisningen. Finn det tal som svarar till din kortaste cykellängd inuti det sista halva år. Under detta står et annat tal – det er den dagen i cykeln, där det rekommenderas, at du startar den dagliga testningen.

Bruksanvisning

Ladda ner bruksanvisningen Clearblue Digital Ägglossningstest


Relaterade produkter

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.