meny

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
när du mottar våra nyhetsbrev.

HemBasal Termometer

Basal Termometer

Köp en termometer och följ med i din temperatur – det kan ge dig besked om när du får ägglossning. Temperaturen påverkar nämligen kring tidpunkten för din ägglossning och därmed kan en termometer vara behjälplig till att ge dig besked om när du lättast blir gravid.

Köp en Babyplan termometer som ett supplement till ägglossningstest om du vill ha koll på din ägglossning och fertilitet. Du hittar en billig termometer och många andra produkter för fertilitet och graviditet här på billiga-tester.se. Vi sänder ordrar 6 dagar i veckan, så om du beställer idag, kan du kanske ha din termometer i brevlådan redan imorgon.

Babyplan Digital Termometer med flexibel spets

Babyplan digital termometer
Vårt pris 239,00 kr
Med 2 decimaler och en stor och tydligt upplyst skärm. Perfekt för dig som vill använda basaltemperaturmetoden.
Läs mer och beställ

Få koll på din ägglossning med temperaturmätning

Basaltemperaturmetoden som det kallas när du försöker att hitta tidpunkten för din ägglossning genom temperaturmätning, var förr mycket vanligt förekommande. Idag väljer dock de flesta att använda ägglossningstest. Du kan köpa våra ägglossningstest här.

Vi föreslår att du använder basaltemperaturmetoden som ett komplement till ägglossningstest om du har problem med att använda endast ägglossningstest. Din temperatur kan ge dig en bättre indikation på när din ägglossning sker.

Köp en billig termometer online

När du köper din termometer online på billiga-tester.se får du en noggrann termometer med 2 decimaler. Det gör det lätt för dig att genomföra exakta mätningar av din basaltemperatur så att du får koll på din ägglossning. När du köper Babyplan termometer här i nätbutiken får du gratis frakt,- och snabb leverans direkt i brevlådan.

Hej, behöver du hjälp?
Ane sitter redo att hjälpa dig!
Ring, eller skriv till:

Tfn. 040-60 60 645
info@billiga-tester.se

Måndag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.