meny

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Clearblue testset

Med ett samlat testset från Clearblue får du allt vad du behöver i förbindelse med planeringen av din graviditet. Du kan antingen välja att köpa ett testset bestående av Clearblue Advanced fertilitetsmonitor med en tillhörande förpackning med 20 (+4) Clearblue Advanced teststickor, eller så kan du välja ett paketerbjudande och få 10 st Clearblue digitala ägglossningstest och 2 st. Clearblue graviditetstest.

Clearblue Startpaket - ägglossningstest och graviditetstest

-12%
Clearblue Startpaket
385,00 kr
Vårt pris 340,00 kr
Kom igång med projekt bli gravid med Clearblue.
Läs mer och beställ

Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor, 20+4 st teststickor

-14%
Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor,20+4 st teststickor
1.395,00 kr
Vårt pris 1.199,00 kr
20 st. Clearblue  fertilitetsteststickor + 4 st. graviditetsteststickor
Läs mer och beställ

Clearblue testset – ett klokt val

Clearblue är ett av de få varumärken på den svenska marknaden som erbjuder både digitala graviditetstest och digitala ägglossningstest. Denna typ av test är särskilt fördelaktiga för dig som kanske är, eller tidigare har varit tveksam till resultatet när du avläser från en vanlig graviditets- eller ägglossningstest. Clearblue digital graviditetstest med veckoindikator ger dig snabbt och enkelt ett lättförståeligt svar på om du är gravid, och i så fall hur långt gången du är. På samma sätt visar Clearblue digitalt ägglossningstest i symbolform när din ägglossning förväntas. Med en Clearblue advanced fertilitetsmonitor har du möjlighet att se vilka dagar i din cykel som du är mest fertil på – även här på ett lättförståeligt sätt.

Snabb och diskret leverans

När du köper ditt Clearblue testset hos Billiga-tester.se garanterar vi diskret och snabb leverans. Vi packar ordrar 5 dagar i veckan, och leverans sker normalt inom 1-2 vardagar. Köper du ett samlat testset från Clearblue får du fri frakt över 199 kr – oavsett om du väljer ett samlat set med Clearblue Advanced fertilitetsmonitor med tillhörande förpackning advanced teststickor, eller om du väljer paketerbjudandet med Clearblue digitala ägglossningstest och Clearblue digitala graviditetstest. I tillägg erbjuder Billiga-tester.se alltid 90 dagars full returrätt på samtliga testset från Clearblue.

Hej, behöver du hjälp?
Ane sitter redo att hjälpa dig!
Ring, eller skriv till:

Tfn. 040-60 60 645
info@billiga-tester.se

Måndag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.