meny
HemFertilitetsmonitorClearblue Advanced Fertilitetsmonitor, 20+4 st teststickor

Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor, 20+4 st teststickor

I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Samlat paket som består av Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor, 20 st. Clearblue  fertilitetsteststickor för Advanced fertilitetsmonitor, 4 st. teststickor för graviditet till Advanced monitorn, batterier och svensk bruksanvisning.

Monitorn använder 2 st. Alkaliska AA (LR6) batterier av god kvalitet (t.ex. Duracell). Producenten informerar att batterierna ska bytas ut mot nya snarast möjligt efter att symbolen för lågt batteri visas. Beroende på användningen kommer batteribyte bli nödvändigt efter ca 1-3 cykler.

Vill du ha personlig hjälp med att komma igång? Vi kan erbjuda dig ett 'kom-igång-samtal', om du t.ex. har frågor kring monitorn, testningen eller användningen.  Ring oss på 040-60 60 645 M-F 9-15 för närmare information!

20 st. Clearblue  fertilitetsteststickor + 4 st. graviditetsteststickor


Clearblue Advanced fertilitetsmonitor kan användas för att hitta de mest fertila dagarna i en cykel, och likaså användas för att utföra en (digital) graviditetstest. Ganska precist avläser monitorn två viktiga fertilitetshormoner (östrogen och LH – Luteiniserande Hormon), och kan därmed förutsäga de mest fertila dagarna i din cykel.

När du vet vilka de mest fruktbara dagarna i din cykel är, dvs. någon/några dagar före, och vid ägglossningen, så är chanserna störst för att uppnå graviditet. En fertilitetsmonitor ger dig alltid ett tydligt resultat, och du behöver inte tolka något själv.

Studier visar att chanserna för graviditet på naturlig väg ökar med 89%

ClearblueI en klinisk studie hade kvinnor som använde Clearblue fertilitetsmonitor, nästan dubbelt så stor chans att uppnå gravidtet jämfört med kvinnor som inte använde en monitor.

Visar både hög og maximal fertilitet

Monitorn avläser teststickor som precis innan har varit i kontakt med urin. Utifrån dessa prover spåras dina personliga hormonnivåer, för att därefter identifiera alla dagar med hög eller maximal fertilitet. Då den hjälper dig att peka ut flera dager då det finns chans för befruktning än vad en vanlig ägglossningstest kan, så är det större chans för att du uppnår graviditet.

Lätt att använda och med en tryckkänslig skärm

Den tryckkänsliga skärmen visar alla de dagar i din cykel som du ska utföra en urintiest, och om du skulle behöva det, så kan du ställa in ett alarm som påminner dig om att utföra testen. I den inbyggda kakalendern kan du ange när du har haft sex med din partner, och dessutom spara din fertillitetsdata för de senaste 6 cyklerna.

Daglig personlig fertilitetsstatus

Vid avläsning av dina individuella hormonnivåer kan monitorn ange din dagliga fertilitetsstatus som låg, hög eller maximal. därmed kan du lättare planera och maximera dina chanser för att bli gravid.

Använd monitorn som en digital graviditetstest

Med den nya Clearblue Advanced Fertilitetsmonitorn kan du också använda en av de 4 teststickor som följer med i varje förpackning, för att utföra en graviditetstest. En test som endast avläses av monitorn inom några minuter. Därmed får du ett klart, tydligt och precisst svar, och behöver inte lägga pengar på andra graviditetstest. Du kan testa for graviditet redan tre dagar före förväntad tid för graviditet. 2. Monitorn håller själv reda på när du kan testa för graviditet, så att du får reda på det snarast möjligt.

Var uppmärksam på följande:

Vid regelmässiga cykller används 10 teststickor, medans det vid oregelbundna cykler kan komma att användas 20 st. teststickor.

Att monitorn ska tas i bruk under de 6 första dagarna av en cykel – annars måste du vänta tills nästa cykel.

Monitorn använder 2 st. Alkaliska AA (LR6) batterier av god kvalitet (t.ex. Duracell). Producenten informerar att batterierna ska bytas ut mot nya snarast möjligt efter att symbolen för lågt batteri visas. Beroende på användningen kommer batteribyte bli nödvändigt efter ca 1-3 cykler.

Bruksanvisning

Ladda ner bruksanvisningen Clearblue Advanced Fertilitetsmonitor


Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Just nu får du också en rabattkod för en GRATIS Babyplan kalkylator för förlossningsdatum och ägglossningstest start!

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.