Kundberättelser

Vi tar ofta emot spontana kommentarer från våra kunder, som har varit nöjda med våra produkter och vår service. Nedanför kan du läsa lite om vad de tycker om oss:

"Hej!  Det är alltid lite nervöst att handla från internet när man förskottsbetalar, men jag köpte grav.tester av er i lördags och fick hem dem idag! Ville bara berätta att jag är supernöjd och vill tacka så mycket! Ni har en tydlig hemsida också vilket är super! Tack så mycket!  - MVH / Josefin "

"Jag skulle bara vilja tacka för en bra service från Er sida då jag beställde mina graviditetsstickor och kan ju säga att det första testet jag gjorde visade att jag var gravid, jag hade lite svårt att tro på det från början, dels var jag skeptisk mot testen. Jag gjorde 2 till och dom visade samma. Och jag kan säga att nästa gång jag ska köpa test så kommer jag att använda mig av Er hemsida här, för detta gick så fantastiskt fort att få hem och man slapp strula med att gå till apotek och stå där och vänta. Jag rekommenderar Er varmt till alla mina vänner som misstänker att dom är gravida. Tack så mycket för att ni finns!"      - Tessan

” Tack för en fantastiskt snabb och professionell service. En expedit rekommenderade mig att använda mig av er  ”Köp inte de här dyra testerna, det är mycket billigare hos billiga-tester.se”, så det gjorde jag och jag är glad över det. Jag ska alltid rekommendera er till andra.” - Marie-Luise

"Hejsan! Ville bara tacka för bra service och otroligt snabb leverans! Beställde på söndag och fick dem idag (måndag). Tack igen och hoppas Ni fortsätter vara snabba och pålitliga!" - Jenny

”Nu är det slut med att köa på apoteket, när jag kan handla hos er – och tack för den snabba leveransen!” – Anne Katrine

"”Ni har sparat riktigt mycket pengar åt mig! – Jag måste nog erkänna att jag tester för graviditet ganska ofta, så jag är glad att jag kan köpa dem (testerna, red.) så billigt.” - Mia

 • 5 stjerner

funkar felfritt

Jättebra test som funkar fast man är i de första veckorna

Amanda

 • 5 stjerner

Enkel, snabb och tydlig

Enkel att använda med sin breda provsticka. Visade tydligt i kontrollfönstret att de var tillräckligt på stickan och resultatet kom fram snabbt. Bra produkt som känns enkel, snabb och tydlig!

Charlotte Dahlström

 • 5 stjerner

Ingen oro!

Den här produkten tar bort din oro speciellt när man haft missfall flera gånger kan man lätt höra att lilla pyret är kvar därinne! Enkel att använda enkel att höra. Dessutom en rolig grej som man kan dela med alla barnen som inte har möjlighet att följa med till barnmorskan och lyssna. Det blir en bättre kontakt!

Annika

 • 5 stjerner

Bra att testa många gånger per dag

Jag gillar att testa många gånger per dygn, cirka var fjärde timma, för att inte missa min LH-stegring. Därför passar de här billigare testerna mig jättebra.

Lina

 • 5 stjerner

Folsyra och graviditetstest

Testen är enkla att använda. Bra pris på folsyran, ett plus att det följde med två grav.test gratis.

E

 • 4 stjerner

Helt okej men lite svår att tyda

Jag tycker att de var okej. Det kan vara svårt att veta om man verkligen fått positivt resultat. Jag fick starkt streck på kontrollstrecket som man ska få och svagt när det var negativt, men sen var det två dagar i streck där jag fick starka streck som nästan var lika starka som kontrollstrecket och enligt beskrivningen borde det också vara negativt. Då strecket ska vara lika starkt eller starkare än kontrollen när det är positivt. Jag antar att jag då fick positivt men det är svårt att veta. Annars tycker jag att produkten är smidig att använda och det billiga priset är självklart ett plus.

Viktoria

 • 5 stjerner

bra och säker produkt

Jag gillar dessa produkter är enkla och säkra att använda och ger en resultat direkt som du kan lita på.

Carola

 • 5 stjerner

Tydlig

Lätt att använda och ger ett tydligt och lättläst resultat!

Mari

 • 5 stjerner

Tydligt och lätt att använda!

Väldigt bra test som inte kan misstolkas! Var jättenöjd med både testen och servicen. Helt otroligt att man får ordern så snabbt som dagen efter! Kommer helt klart att fortsätta handla här!

Malin

 • 5 stjerner

Fullt tillräckligt test

I början var jag lite ovan att använda den här typen av stickor så jag testade varje dag under en längre period för att se att det verkligen var ett starkare streck under ett par dagar. För mig var inte teststrecket superstarkt vid ägglossning men jag jämförde under en längre period under ett par månader och kunde tydligt se när min ägglossning skulle äga rum.

Alexandra

 • 5 stjerner

bred

enkel att läsa av, jag är väl en av få som faktiskt gillar stickor!

S

 • 5 stjerner

Bra test

Tycker att Clearblue digital graviditetstest med veckoindikator är jättebra. Det fungerade helt fint. Det var spännande att få se hur många veckor och se att antalet veckor ökar med tiden. Det är även ett bra test eftersom det ger ett tydligt resultat som inte kan feltolkas.

Marie

 • 5 stjerner

Bra pris, form och mängd

Tycker det är bra att det är en så stor karta med måånga tabletter. Tabletten är lätt att ta och den har ett väldigt bra pris i relation till mängden.

Karin

 • 4 stjerner

oregelbunden mens

Ett bra test för dem som inte riktigt har en regelbunden cykel och kan ha svårt att veta när man har ägglossning från månad till månad! =)

Marie

 • 4 stjerner

Enkel och tydlig

Enkel, tydlig och smidig. Jag hoppas bara att den kommer ge någon effekt snart också :-)

Johanna

 • 5 stjerner

Snabbt!

Det gick jätte snabbt att få hem produkten, skickade in beställningen på torsdagen och på fredagen fanns de i min brevlåda! Rekommenderar verkligen billiga tester.

Maj

 • 5 stjerner

Kanoners !

Hjälpte mig väldigt mycket, enkel att använda och förstå. Instruktionerna är tydliga och även resultatet.

Jessica

 • 5 stjerner

Synpunkter profukt

Hej!! Jag tycker att produkten är sådär, för min del ledde den till onödig oro då testet visade på läckage, men läkaren bekräftade att så inte var fallet, och han uppgav att testet inte är tillräckligt känsligt, det visar förändring i pH värde som kan bero på annat! Så jag kommer inte att fortsätta att använda dom!

Maria

 • 5 stjerner

Ultraljudsmonitor

Skönt att kunna försäkra sig om att bebisen lever, det minskar oron.

Anna

 • 5 stjerner

billigt och bra

Smidiga stickor som funkar bra. Bra pris! Jättesnabb leverans också. Supernöjd.

Zaida

 • 3 stjerner

Prisvärt men lite svårtolkat

Snabb leverans, mkt bra priser, men ägglossningstesten är rätt svårtolkade. Har förstått att det finns varianter som visar mer entydigt resultat, kör ev på dem nästa gång.

Anna

 • 5 stjerner

Jättebra gör det hemma test!

Äntligen ett test som man kan göra hemma i lugn och ro. Det var lätt att förstå hur man skulle göra och man fick svar direkt. Extra plus för att det var bilder på hur det kunde se ut så man lättare förstår.

Sophie

 • 5 stjerner

Toppen! Jag köper igen!

bra service, snabb leverans. Jag är helt nöjd! Jag kommer att köpa igen här!

Jenny

 • 5 stjerner

Fungerar i Clearblues digitala ÄL-test!

Jag testade om dessa fungerade i Claesblues digitala ÄL-tester och de gjorde dem. Min Persona har gått sönder. Så nu köper jag dem för att testa i CBs test. Har fått glad gubbe när jag ska ha ägglossning och rund ring annars.

Maria

 • 5 stjerner

Prisvärt

Enkelt graviditetstest men som ändå går att lita på - inga konstiga svaga streck som man kan tolka fel...

Anna

 • 5 stjerner

Jättebra gör det hemma test!

Äntligen ett test som man kan göra hemma i lugn och ro. Det var lätt att förstå hur man skulle göra och man fick svar direkt. Extra plus för att det var bilder på hur det kunde se ut så man lättare förstår.

Sophie Kling

 • 3 stjerner

Får aldrig positivt.

Jag ser stegringar på dessa stickor men har hittills aldrig fått ett helt positivt test.

M

 • 5 stjerner

Små och smidiga tabletter

jag är väldigt nöjd med dessa tabletter. Dem är små och det är väldigt lätt att få ur dem från plast kartan. Jag tycker med att deg är väldigt bra att det inte är en burk tabletterna är i, för annars så brukar det skramla så i handväskan och det kan vara svårt att veta hur många man har kvar.

Caroline

 • 5 stjerner

Prisvärd

Prisvärt test som ger ett snabbt resultat. Jag har inte fått ett positivt resultat än, men jag har dessa graviditetstester på lager så att jag alltid har ett hemma!

Emelie

 • 4 stjerner

Folsyra

Smakar inget. En stor karta. Levereras dagen efter man beställt, direkt i brevlådan.

Sofia

 • 5 stjerner

älstickor

Fungerade utmärkt för mig. Lätta att använda och att läsa av.

Christina

 • 3 stjerner

Mycket bra

Bra bemötande och väl fungerande produkt, jag rekommenderar er gärna till bekanta.

Anton

 • 3 stjerner

Nöjd

Bra och enkelt test. Lätt att använda, tydliga instruktioner etc, men köpte ändå Clear Blues andra med text och veckoindikator p.g.a. osäkerheten kring svagt plus (som alltid är ett plus), men ändå känns tveksamt.

Lina

 • 5 stjerner

Lätt, snabbt och diskret!

Väldigt snabb och diskret leverans. Testen är lätta att använda och avläsa.

Sanna

 • 5 stjerner

BabyPlan Folsyra inför graviditet

Bra förpackning som går in i brevlådan, även i lägenhet. Skönt med 60 tabletter så de räcker ett tag innan man behöver köpa nya. Svårt att veta om Folsyran är \"bra\" men jag litar på dem! :)

Malin

 • 5 stjerner

billiga tester

Är nöjd med allt! Snabb leverans och produkterna är hela och funkar bra! Är nöjd! :)

Angelica

 • 5 stjerner

funkar som den ska

jag har använt produkten tidigare, och den funkar som den ska. dock har den inte gett mig det resultatet jag önskade, men det är ju inte produktens fel :)

Anna

 • 5 stjerner

Funkar kanon

En väldigt bra grej att ha hemma vid oro. Snabb leverans!

Rebecca

 • 5 stjerner

mycket bra!

Jätte bra! Jag kunde hitta hjärtljuden på bebisen redan i v 13:D vilket har gjort mig mycket lugnare.

Erika

 • 3 stjerner

Enkla tester

Det var enkla tester men när man fick produkten fick man inte med någon beskrivning hur testen fungerade. Det fick jag leta rätt på själv. Men annars enkla, jag hann inte använda mina ägglossningsstickor, jag månaden innan jag skulle börja kolla hur ägglossningen var. :)

Emelie

 • 5 stjerner

Recension av Clearblue ägglossningsstickor

Jag tycker den var tydlig och enkel, som man vill att sådana här produkter ska vara. Glad jag hittade den här sidan så det blev lite billigare, då det kan ta tid att bli gravid. Så tydlig, enkel att förstå och trygg, man känner att man litar på produkten.

Jenny

 • 5 stjerner

Snabb leverans

Snabb leverans från Billiga tester och tydliga instruktioner för hur produkten ska användas.

Sarah

 • 5 stjerner

Plus eller inte?

Testerna har fungerat bra och varit tydliga. Inget dåligt att säga om er produkt hittills!

Anna Johnsson

 • 5 stjerner

Tydlig

Tydlig sticka som verkar pålitlig och har ett mycket bra pris hos Billiga tester!

Petra

 • 5 stjerner

kanon

Lätt att använda, lätt att förstå sig på. Bara plus jag är nöjd.

Lina

 • 5 stjerner

Snabb och lättläst!

Detta är det absolut bästa graviditetstest jag provat. Har testat några andra men alltid återgått till clearblue. Väldigt tydliga och bra test. Även de andra produkterna från clearblue har jag varit mycket nöjd med.

Emelie

 • 5 stjerner

Clearblue dektektionstest

Fungerar som ett vanligt trosskydd. Känns tryggt att enkelt kunna kontrollera eventuellt fostervattenläckage.

Jenny

 • 4 stjerner

toppen!

Lätta att använda, visar oftast rätt och bra pris! Fortsätter beställa dessa.

Jenny

 • 5 stjerner

Kanoners!

Jättebra produkt, bra erbjudande och snabb frakt beställde och hade varan dagen efter betalningen registrerats!

Victoria

 • 5 stjerner

Hjärtljud

Genom clearblues doppler kunde jag lyssna på min lilla bebis hjärtljud redan i v. 16 vilket gjorde mig både lugnare och tryggare över att bebis mådde bra inne i magen! Underbart köp!!

Josephine

 • 5 stjerner

underlättar

Jag hade ganska stor koll på när jag skulle ha ägglossning men valde att köpa denna produkt för att verkligen vara helt säker på att jag hade ägglossning och den fungerar perfekt enkel att använda och enkel att läsa av

Sofia

 • 4 stjerner

P?tliga

Har anv? v?igt m?a s?h? och dom har alltid visat r? och varit p?tliga samt l?a att l? av.

Agnes

 • 4 stjerner

Supernöjd

Har provat en hel del stickor på marknaden och tycker att dessa är jättebra!!

Linda

 • 5 stjerner

Toppen

Detta var det bästa köp under min flickväns graviditet. All oro släpper på två minuter när man kan lyssna på hjärtljuden trots bebis kanske rört sig dåligt. Tummen upp!

John

 • 5 stjerner

Funkar kanon

En väldigt bra grej att ha hemma vid oro. Snabb leverans!

Rebecca

 • 4 stjerner

bäst

Detta graviditetstest är bäst på marknaden. Lätt att använda och lätt att förstå samt läsa av. Vill man veta om man är gravid ska man köpa clearblue test!

sandra leinonen

 • 5 stjerner

Bra!

Smidig och bra produkt för att kunna lyssna på bebisens hjärta hemma under graviditeten.

Catharina

 • 5 stjerner

Billigt och bra!

Med tanke på det låga priset och den höga känsligheten på dessa tester kan man testa innan mensen beräknas utebli. Flera gånger till och med. ;) Roligt och prisvärt.

L

 • 5 stjerner

Bäst!

Testade med många olika tester som visade svaga streck / spökstreck.. Detta var det enda testet som visade positivt och även visade hur långt gången jag var 3 dagar före BM?

Nawa

 • 5 stjerner

Rikti

Bra och pålitliga tester! Även sjukt snabb frakt! Köpt andra testaer från er med och även snabbt frakt där! Kommer förmodligen köpa senare igen :) Rekommenderas !

Marcus

 • 5 stjerner

Snabbt resultat

Smidig sticka med tydligt resultat. Enkel att läsa av utan tveksamheter.

Linda

 • 5 stjerner

Snabb leverans

Otroligt snabb leverans! Beställde på eftermiddagen och fick hem dagen efter, mycket snabbare än många andra sidor!

Moa

 • 5 stjerner

Billiga och funkar perfekt!

Billiga tester som är perfekt när man vill ha koll på ägglossningen.

Lina

 • 5 stjerner

Väldigt lätta att använda

Dessa har nu varit med mig i några månader och även om dom visar hög fertilitet i många fler dagar än 2 för mig så är dom ändå väldigt behändiga och enkla att läsa av. Första stickan är alltid negativ för att den \"lär\" sig. Missar du dagen/dagarna som du har högst fertilitet så fortsätter den att blinka \"hög fertilitet\". Jag är väldigt nöjd men tycker priset kunde varit lägre.

Frida

 • 5 stjerner

Enkla att använda

Dessa test var enkla att använda och tog inte så mycket plats i badrumsskåpet. Dessutom var de väldigt prisvärda.

karin

 • 5 stjerner

Mycket nöjd!!

Tydlig och enkel med snabbt resultat! Även snabb frakt och enkel betalning. Jag är toppennöjd.

Therese

 • 5 stjerner

tydligt test

Tydligt testresultat, lättlästa instruktioner och lättanvänt test. Väl värt sina kronor. Nu är det bara hoppas på ett positivt resultat :-)

Eva

 • 5 stjerner

Ägglossningstest

Tycker ägglosningstesten funkar grymt bra är nöjd med leveransen me att produkterna kommer fort

Hilda

 • 4 stjerner

Lätt att utföra testen. Har dock drabbats av att kontrollstrecket inte visas på ngn sticka.

Lätt att utföra testen. Har dock drabbats av att kontrollstrecket inte visas på ngn sticka.

MA

 • 4 stjerner

Bra bruksanvisning

Produkten var väldigt enkel att använda, resultatet visades snabbt. Jag använde mig av anvisningarna på er internetsida där det står vad man bör tänka på när man gör testet. Dessa steg får gärna inkluderas i bruksanvisningen, det skulle underlätta ytterligare.

Josefine de Brun Mangs

 • 5 stjerner

Tydlig produkt

Lätt att förstå instruktionerna, visar tydligt om du har ägglossning eller inte och man slipper ovissheten genom att försöka tyda sträck.

Sandra

 • 3 stjerner

Tillförlitliga

Känns säkra och tillförlitliga eftersom det är lätt att läsa av och använda dom. Dock mycket dyra att använda en längre tid.

Sara

 • 5 stjerner

Enkelt

Ett test som lätt att använda och framförallt enkelt att avläsa. Mest positiv är jag över att det inte råder någon tveksamhet i vilket resultat testet visar. Andra billigare märken är lättare att läsa av felaktigt.

Karolina

 • 5 stjerner

Billigt och supersnabb frakt!

Jag skulle verkligen rekommendera dessa stickor då de är minst lika pålitliga som de dyrare varianterna och de fungerar lika smidigt och praktiskt. Fick hem varorna en dag efter att jag hade gjort beställningen!

Marie

 • 4 stjerner

Test av ägglossning and graviditet

Snabb och diskret leverans av prisvärda produkter. Enkelt att använda och reslutaten avläses relativt snabbt och tydligt.

Sara Nilsson

 • 5 stjerner

Super nöjd!

Med clearblues ägglossningstest vet jag precis när jag har min ägglossning, vilket underlättar en hel del i våra försök att bli gravid. Har använt mig av dessa test i 2 månader och är supernöjd!

Tilda

 • 5 stjerner

Lätta att andvända

Clearblue´s stickor är lätta att använda, inga problem att veta vad som ska \"blötas\". Nu är dom även i en härlig lila färg som gör en glad när man öppnar förpackningen.

Anna

 • 4 stjerner

Ägglossning.

Teststickorna har hjälpt oss att hitta exakt rätt dagar för ägglossning.

Emma

 • 5 stjerner

Mycket bra!

Jag tycker att clearblue med färgindikator är lätt att avläsa, det blir ett tydligt resultat

Susanne Boström

 • 5 stjerner

jättenöjd

snabb leverans. bra priser och i det stora hela är jag mycket nöjd. kommer garanterat återkomma som kund!

Cecilia

 • 5 stjerner

dålig

Gav falskt resultat med stor onödig ångest. Testet \"visade\" fostervattensläckage vilket resulterade i akut läkarbesök på kk. Får information där att det är inte en enda av de kvinnor haft läckage enl det testet som verkligen har haft det!! Urdåligt med onödig stress hos havandekvinnor!

Helena

 • 5 stjerner

Kanoners !

Hjälpte mig väldigt mycket, enkel att använda och förstå. Instruktionerna är tydliga och även resultatet.

Jessica

 • 5 stjerner

Tydligt och klart!

Beställde 10 st(fick gratis frakt) eftersom jag inte kan hålla mig från att testa! Det var så himla enkelt från själva beställningen till leveransen då den kom dagen därpå. Jag är är jättenöjd och har alltid beställt härifrån och kommer alltid göra det. Eftersom det är så billigt så kan man ju köpa lite fler och förlänga spänningen Ler

Tima

 • 5 stjerner

nöjd

Testar några andra billiga stickor utan resultat men med cb fick jag tydligt resultat då jag hade ÄL

Anna

 • 5 stjerner

Mycket bra!

Lätt att använda, smidig liten förpackning som inte tar plats i väskan om man ska ta med testet någonstans. Visar säkert resultat. Bra pris! Jag har även använt ägglossningsstickorna i flera månader och de fungerar utmärkt! Kan varmt rekommendera bägge två.

Jonna

 • 5 stjerner

Tydlighet

Den visar tydligt och bra och den känns \"exklusiv\" jämfört med många andra tester. Jag tycker Clearblue är det bästa alternativet!

Caroline

 • 5 stjerner

Bra och billigt

Bra test där du snabbt får fram resultatet. Enkelt att se och väldigt snabb leverans!

Monica

 • 4 stjerner

Inget positivt

Jag fick aldrig att positivt resultat fastän jag är säker på att äl har varit. Kanske kommer köpa annan produkt framöver om det fortsätter.

Petra

 • 5 stjerner

Bra!

Bra produkt och värt pengarna. Kan verkligen rekommendera denna till andra.

M

 • 5 stjerner

Så himla smidiga

Jag gillar cb-digital skarpt, de går inte att missförstå och de är smidiga att hantera. Att dessutom köpa två-packet känns som en vettig deal för då sjunker priset en del och oftast vill man ta mer än ett test, bara för säkerhetsskull liksom... Köp!

Sofia

 • 5 stjerner

Bra!

Jag är väldigt nöjd med clear blue. Stickan var jätte lätt att läsa av tack vare den digitala rutan.

Rebecca

 • 5 stjerner

Pålitligt!

Pålitlig produkt som alltid visar rätt - bra pris nu när man dessutom får 10 stickor istället för 7!

Anna

 • 5 stjerner

Den gör sitt jobb!

Enkel, lättanvänd, prisvärd, basic sticka. Det man behöver, varken mer eller mindre.

Eva

 • 4 stjerner

Billigt och bra

Väldigt bra stickor om man vill kunna testa ofta. Kan vara lite svåra att läsa av, men mitt i ägglossningen är det lättare.

Malin

 • 5 stjerner

Clearblue levererar...

Har hållit på med clearblue ägglossningtest till clearblue monitor nu sedan ett år tillbaka. Dock utan resultat menat på graviditet. Dock har jag stensäker koll på när jag har och framför allt när jag INTE har ägglossning. Jättebra för att kunna planera sitt samliv med sin partner... Rekommenderas till fler som undrar över hur de funkar gällande ägglossning. Framför allt om man är oregelbunden...

Christina

 • 5 stjerner

Stor förpackning

Lätta att svälja. Bra med att det är så många tabletter i en förpackning och inte behöva köpa flera små!

Agnes

 • 4 stjerner

Vi är Nöjda

Stor och bra förpackning som räcker länge. Både jag och Min Fru ät dem och det har funkat bra.

Peter

 • 5 stjerner

Har inte hunnit testa än

Då min man varit på tjänsteresa har det inte varit aktuellt att testa än. Sparar till nästa månad.

Anna

 • 4 stjerner

Bra tester!

Har testat ÄL test i en månad och tycker produkten är bra! Kan rekommendera denna till andra!

Stina

 • 5 stjerner

Prisvärda grav. test

Seriösa, enkla och bra tester. Perfekta när man är osäker. Enkla att använda och visar snabbt svar.

Jessica

Behöver du hjälp?

Vår kundservice är alltid redo till att hjälpa dig på telefon, e-mail eller via online chat.

info@Billiga-tester.se

M-F 9-12 + 12.30-15

040 60 60 645


Dina fördelar

 • Kvalitetstester till ett lågt pris
 • Betala med faktura
 • Diskret leverans
 • Vi skickar beställningar 6 dagar i veckan
 • 21 dagars ångerrätt
 • 21 dagars full returrätt
 • Personlig kundservice
 • Testerna är CE-märkta och godkända av FDA

Läs mer här