meny

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Diskret
leverans

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
när du mottar våra nyhetsbrev.

Vanliga frågor & svar

Jag har tappat bort min bruksanvisning – vad gör jag?

Klicka på länken, så ser du våra bruksanvisningar.

» Bruksanvisningar

Jag saknar min faktura – var kan jag hitta den?

I slutet av februari 2013 införde vi EasyFaktura för köp upp till 799 kr. För köp över 799 kr använder vi Klarna faktura.

Står det Klarna på din faktura, så är det till Klarna du betalar. Fakturan  sänds från Klarna till den i ordern angivna e-mailadressen samma dag som din order sänds från oss. Ibland hamnar fakturan i skräp/spam-korgen, så kolla gärna där. Kan du fortfarande inte hitta den bör du ta kontakt med Klarna på 08-120 120 10 eller www.klarna.se.

Om du har en EasyFaktura (sänds via e-mail samma dag som ordern sänds från oss), så betalar du till oss (E-Invasion A/S). Vid frågor angående din EasyFaktura, ta kontakt med oss på info@billiga-tester.se eller 040 – 60 60 645 (M-To 9-15).

Jag försöker ändra leveransadressen i min order, men den går hela tiden tillbaka till den gamla adressen – varför?

När du väljer faktura via Klarna som betalningssätt, så hämtas leveransadressen hos Klarna, och vi sänder till den adress som de f.n. har knutet till det i ordern använda personnumret. Vi kan endast sända din order till den adressen. Observera att c/o adress EJ kan användas för detta betalningssätt.

Klarna når du på 08- 120 120 00 eller www.klarna.se.

Det har nu gått flera dagar sedan jag mottog besked om att min order hade sänts, men jag har fortfarande inte mottagit leverans – vad kan det bero på?

I många fall kan en order levereras direkt i din brevlåda/brevinkast, men om Posten bedömer att den inte kan det, så är det de som sätter avinummer på försändelsen och meddelar dig om att hämta på deras utlämningsställe. Detta kan kanske medföra någon extra dag i leveranstid. Vi får ingen information om så sker.

Om du har beställt varor för 700:- eller över, så sänder vi din order som varubrev.  Avisering sker till den i ordern använda e-mailadressen, och du hämtar din order enligt aviseringen.

Har era tester samma kvalitet som de som går att köpa på Apoteket?

Våra tester säljs även på apotek i Europa, alltså har våra tester samma höga kvalitet. Orsaken till att vi kan sälja testerna så mycket billigare är att vi köper in testerna direkt av producenten utan mellanled i form av grossister. Dessutom har vi inte lika stora omkostnader i form av butikshyra, personal, marknadsföring osv.

Hur sänds testerna ut till mig? Jag vill inte att brevbäraren ska veta vad paketet innehåller.

Våra produkter skickas ut i diskreta fodrade vita kuvert, (wellpapplåda i vissa fall), med endast E-Invasion A/S som avsändare, så paketets innehåll avslöjas inte.

Jag har betalt min beställning genom förskottsbetalning, men ännu inte mottagit produkterna.

Förskottsbetalning tar alltid lite längre tid. Normalt tar det en bankdag att överföra pengarna till vårt konto. Har du däremot skickat pengarna efter kl. 18, så kommer din betalning inte fram förrän efter två bankdagar. Vi skickar automatiskt ut ett e-mail när din betalning är registrerad. Om du inte har fått ett e-mail på tre vardagar ber vi dig att kontakta oss.

Det är väldigt kallt utomhus, med många minusgrader och mina tester har legat i vår brevlåda i flera timmar – har de skadats av kylan?

Clearbluetester tål frost ner till – 20 grader, i en period av upp till tre veckor, utan att testen skadas. Innan du använder testerna bör du låta dem få rumstemperatur i ca 30 minuter.

Går det att köpa till extra teststickor till de digitala ägglossnings- och graviditetstesterna från Clearblue?

Tyvärr finns det inte extra testpinnar, även om det skulle vara både smartare och billigare. Producenten till Clearblue förklarar att detta inte går, bl.a. på grund av att batteriet i testet endast räcker till ett begränsat antal tester och att testet därför inte kan återanvändas.

Det har gått mer än en timme sedan jag beställde, och jag har fortfarande inte mottagit någon orderbekräftelse – vad gör jag?

Ta kontakt med vår kundservice snarast möjligt, så undersöker vi det. Orsaken kan t.ex. vara att du råkat skriva fel i din e-mailadress eller att bekräftelsen hamnat i din skräpmailskorg.

Jag vill gärna ha leverans till en adress som jag inte är folkbokförd på – går det bra?

Du ska då ange c/o adress, och välja antingen kortbetalning eller förskottsinbetalning (EJ faktura). Ska du ha levererat till ett företag måste du ange företagets namn först.

c/o adress kan t.ex. se ut så här om vi antar att Lena tillfälligt bor hos Lars:

Lena Svensson, c/o Lars Larsson

Svenska vägen 2

222 22 TORPSTAD

Jag ångrar mitt köp, och vill returnera. Hur gör jag?

Du har 21 dagars returrätt på oöppnade förpackningar. Om du har köpt varan i et set (t.ex. 21x ägglossningstest + 5x graviditetstest, eller 15x graviditetstest), så måste alla testerna i settet returneras för att vi ska kunna återbetala. För ägglossningstest och ägglossningstest i set erbjuder vi hela 90 dagars returrätt! Givetvis ska de returnerade produkterna vara oöppnade och i ursprungligt skick.

Du bekostar själv returen. Returadress ser du på försändelsens emballage (under din egen adress) eller på sidan:
» Kontakta oss

Bifoga kvitto/faktura på köpet (eller kopia), så att vi ser vem returen är från. Återbetalning/nollställning av faktura sker normalt inom 10 vardagar från att vi har mottagit returen.

Ibland kan det vara en god idé att sända returen som REK (Rekommenderad post), så att du får ett spårningsnummer hos Posten.

Om du har överfört orderbeloppet till vårt bankgiro, bör du även bifoga information om din banks namn, clearingnummer samt kontonummer. Vid kortbetalning återbetalas till det i ordern använda kortet. Har du valt faktura via Klarna så kommer vi att nollställa din faktura.

Vem står bakom Billiga-Tester.se?

Billiga-Tester.se ägs av E-Invasion A/S som har varit verksamma inom branschen sedan 2003. Den dagliga kundservicen sköts av Michael och Ane som har mycket god produktkännedom om in vitro-diagnostik tester, och den avancerade rådgivning som gäller för dessa produkter.

Vad betyder det att testerna är CE-märkta?

CE-märkningen innebär att testerna uppfyller en rad krav som EU ställer för att de ska få säljas lagligt inom EU och en rad länder inom EES-avtalet (Norge, Schweiz m.fl.). Som konsument ska du aldrig nöja dig med mindre än att testet minst är CE-märkt för hemmabruk (självtest). Vissa tester är endast CE-märkta för professionellt användande och på dessa tester ställs inte samma höga krav, som på testerna avsedda för hemmabruk. De tester du köper hos oss är CE-märkta för både privat och professionellt användande.

Hur kan jag vara säker på att Billiga-Tester.ses tester är CE-märkta?

Du kan se våra graviditetstest och ägglossningstests CE-certifikat här:

» CE certifikat – Graviditetstest
» CE certifikat – Ägglossningstest

Certifikaten är utställda av ett oberoende organ, som på uppdrag av EU kontrollerar kvaliteten av medicinsk utrustning, i det här fallet för tester ämnade för hemmabruk.

Vad betyder det att testerna är FDA-godkända?

FDA är en förkortningen på det amerikanska läkemedelsverket (Food and Drug Administration). FDA ställer några av världens tuffaste krav vad gäller kvalitet och säkerhet och för att få sälja testerna i USA krävs tillstånd på förhand. Våra tester är FDA-godkända.

Hej, behöver du hjälp?
Ane sitter redo att hjälpa dig!
Ring, eller skriv till:

Tfn. 040-60 60 645
info@billiga-tester.se

Måndag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken StorkKlinik. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.