meny
HemÄgglossningstestÄgglossningstest stavBabyplan ägglossningstest stav

Babyplan ägglossningstest stav

I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Babyplan ägglossningstest stav – Ett enkelt och hygieniskt ägglossningstest av hög kvalitetet som liknar de test du kan köpa på apotek, bara till ett mycket lägre pris.

Ägglossningstest stav är bland marknadens mest säkra och korrekta ägglossningstest. Den är CE godkänd och levereras i ett paket med 5 stycken test så att du har större chans att bli gravid.

Ägglossningstest av högsta kvalitet från Babyplan. Spara pengar genom att köpa flera paket åt gången!


Se hur testen utförs

Ägglossningstest stav – Det bliver inte enklare

Det är viktigt att veta när du är fruktbar om du försöker att bli gravid och det har aldrig varit så enkelt att ta ett ägglossningstest som det är med Babyplans ägglossningstest.

Ägglossningstesten är utformade som en stav som gör det enkelt och hygieniskt att ta testet. Du behöver inte sampla upp dit urin i en bägare för att därefter ta testet. Du kissar bara direkt på ägglossningstestet och väntar på svaret efter ett par minuter.

Ägglossningstest av högsta kvalitet från Babyplan

Babyplan ägglossningstest stav är en av marknadens mest precisa ägglossningstest med över 99 % korrekthet och en känslighet på 25mIU/mL.

Ägglossningstest Stav är både CE märkt och godkänd av FDA (Food and Drug Administration) i USA.

Babyplan ägglossningstest fungerar genom att visa om du har LH (Luteinizing Hormon), det hormon som stiger i koncentration ca 24 till 36 timmar före sjävla ägglossningen äger rum i din urin. Den mest fruktbara perioden i cykeln är samma dag som du har ägglossning och de efterföljande 2 dagarna.

Ägglossningstest stav kommer i paket med 5 test för att öka din chans att hitta den tidspunkt där du är mest fruktbar. Ett paket som består av 5 ägglossningstest ökar din chans att hitta LH tidspunkten med hela 40 %.

Fördelarna med ägglossningstest stav

Ägglossningstest stav är enkelt, säkert och hygienisk att använda. Det är ett brett test på hela 5 mm som gör att det är enkelt att träffa testet när du kissar och det kan användas hela dygnet.

Testet är utvecklat för professionellt användande och till hemmabruk.

Sist men inte minst går det att spara pengar genom att köpa flera paket av ägglossningstest åt gången.

Testa 2 gånger om dagen!

Vi rekommenderar att du testar två gånger om dagen för att inte missa din LH-ökning. Vissa kvinnor upplever att deras LH-ökning sker under en kort tid (under 24 timmar), så för att inte missa ett positivt test är vår rekommendation att du testar två gånger om dagen, t.ex. morgon och kväll och vid samma tider varje dag. Genom att testa två gånger om dagen får du en mer exakt förväntad tid för din ägglossning och när du är som mest fertil. Efter ett positivt ägglossningstest kan du förvänta dig att din ägglossning kommer att ske inom de närmaste 24-36 timmarna.

Leverans vid minusgrader– Testen tåler frost i en period av minst 3 veckor utan att ta skada. Läs mer om leverans av tester vid minusgrader här.

Bruksanvisning

Ladda ner bruksanvisningen Babyplan ägglossningstest stav

Se alla våra ägglossningstester här →


Relaterade produkter

Babyplan Tidigt Graviditetstest Stav

Från 20,00 kr - 37,00 kr per st.
Läs mer

Babyplan Herbal Fertility Programme

Från 233,75 kr - 275,00 kr per st.
Läs mer

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.