meny
HemÄgglossningstestÄgglossningstest stavEveline ägglossningstest med digital avläsning

Eveline ägglossningstest med digital avläsning

I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

En lätt och hygienisk ägglossningstest av hög kvalitet med en tillhörande smart app som har designats för att göra det lättare att identifiera dina mest fertila dagar i varje cykel.

Samlat paket som består av:

  • 10 st. Eveline ägglossningstest med digital avläsning
  • 1 hållare för fastsättning av ägglossningstest på telefonen
  • 2 st. Babyplan graviditetstest stav
  • Svenska bruksanvisningar

Förpackning med 10 ägglossningstester. Undvik tveksamheter - precis och tydlig digital avläsning av testresultat


Ladda ned Eveline app

Ladda ner Eveline app Ladda ner Eveline app

Förvandla din ägglossningstest till en smart digital test

  • Undvik tveksamheter– precis och tydlig digital avläsning av testresultat
  • Smart– kan förutsäga din nästa ägglossning
  • Historik– Sparar alla dina ägglossningsresultat

Eveline ägglossningstest är utformad som en vanlig stav, vilket gör den lätt och hygienisk att utföra, då du kan kissa direkt på testen. När du har utfört testen är den klar för avläsning efter 5 minuter.

Eveline smart fertilitetssystem

Appen ger dig besked i ord om du har: Max, Hög eller Låg fertilitet.

Eveline ägglossningstest kan lätt förvandlas till en smart ägglossningstest med digital avläsning genom att använda din smartphones kamera och vår Eveline för Babyplan app. Vid avläsning av testen används en hållare som håller fast testen framför din smartphones frontkamera, där vår app automatisk kan avläsa din fertilitet med 99% noggrannhet.

Appen håller också reda på dina tidigare resultat, och registrerar dessa tal i ett kraftfullt program, så att du lätt kan se din biologiska rytm. Detta ger dig en pålitlig översikt över kommande fertila dagar.

Dessutom ger appen dig omfattande data och ett innovativt push notification system, så att du vet när du ska ta testen och när du har dagar med Hög fertilitet.

Kvalitetstest utformat som en stav

Eveline ägglossningstest med digital avläsning är lätt att utföra och hör till bland marknadens mest känsliga ägglossningstest med en känslighet på 25mIU/ml. Det medföljer 10 st. ägglossningstest, som är tillräckligt för 1 månad eller lite mer, beroende på hur många tester du behöver använda i första cykeln.

Med i den här förpackningen får du också 2 st. Babyplan graviditetstest stav. Har du nått den sista delen av din cykel kan du testa om du är gravid med en Babyplan graviditetstest. Denna graviditetstest kan med 99,6% säkerhet svara på om du har graviditetshormonet (hCG) i din urin. Testen har en hög känslighet och kan mäta hCG-koncentrationer ned till 25mIU/ml så tidigt som 6-15 dagar efter befruktning.

Lätt att använda

Enkel urintest

Använd den lätta urintesten i en kort period under din cykel. Våra teststickor kan registrera mängden LH i din urin, vilket är en indikation på ägglossning.

Vår app börjar arbeta

Den praktiska hållaren med testen sätts på din smartphone´s frontkamera, som automatiskt analyserar resultaten, och registrerar dem i appen för framtida spårning!

Appen tar sig av resten

Du kommer att få besked när det är tid att ta testen igen för att bekräfta resultaten. Och slutligen blir du påmind när dina fruktbara dagar dyker upp!

Video – se hur du utför testen

Bruksanvisning

Ladda ner bruksanvisningen Eveline Smart Ägglossningstest


Relaterade produkter

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.