meny
HemÄgglossningstestDigital ägglossningstestClearblue digitalt ägglossningstest med dubbel hormonindikator

Clearblue digitalt ägglossningstest med dubbel hormonindikator

I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Diskret
leverans

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
när du mottar våra nyhetsbrev.

Clearblue Digitalt Ägglossningstest med dubbel hormonindikator förutsäger dom 4 dagar i månaden, när du har störst möjlighet för at bliva gravid.

Denne ägglossningstest i från Clearblue er med sin dubblade hormonindikator mer än dubbelt så nöjaktig än nån annan agglossningstest på marknaden.

Clearblue Digitalt Ägglossningstest med dubbel hormonindikator kommer i förpackningar med 10 test-stickor till engångsbruk.

Förpackning med 10 tester. Identifierar normalt 4 eller fler fertila dagar. Över 99 % rättvisande.


Nyskapande digitalt ägglossningstest i från Clearblue

Tvekar du mellan att köpa ägglossningstest eller en fertilitetsmonitor? – Kanske är det nya testet från Clearblue just vad du behöver; Clearblue digitalt ägglossningstest med dubbel hormonindikator.

Clearblue är en av dom mest innovativa producenterna av graviditets- och ägglossningstestar, dom var först med digitale tester.

Då man bara är fertil i ganska få dagar i varenda cykel, er det viktigt at vita vilka dager det är om man önskar at bli gravid.Clearblue ägglossningstest med dubbel hormon indikator er den första och enda test, som kan identifiera fyra fruktbara dagar i varenda cykel.

Ägglossningstest med dubbel hormonindikator för större exakthet

Ägglossningstesten er 99% nöjaktig och fungerar ved at spåra de två viktiga fertilitetshormonerna östrogen och LH (Luteinizing Hormone).

Clearblue Digitalt Ägglossningstest med dubbel hormonindikatorär den enda ägglossningsprodukten som påvisar 4 dagar som du har störst möjlighet för befruktning. Testenidentifierar dina dagrar med hög OCH maximal fertilitet, så du kan planlägga samlag och ha den största chansen för at bliva gravid.

I dagarna upp till ägglossning stiger Östrogennivån i din urin, östrogen hjälper kroppen med at förbereda sig på ägglossning. I denna period vil en Clearblue Digitalt Ägglossningstest med dubbel hormonindikator visa at du är i en period med hög fertilitet.

Ca. 24-36 timer för ägglossningen, när et ägg lossnar sig i från äggstockarna, stiger LH-nivån i urinen och din Clearblue Digitalt Ägglossningstest med dubbel hormonindikator indikerar at du er i en period med maximal fertilitet.

Digitalt ägglossningstest med display

Clearblue digitalt ägglossningstest med dubbel hormonindikator är:

 • unikt – det första och enda ägglossningstestet som identifierar fyra fertila dagar, två fler än något annat ägglossningstest
 • noggrant – det enda ägglossningstestet som exakt spårar två viktiga fertilitetshormon
 • anpassningsbart – det enda digitala ägglossningstestet som anpassar sig efter kvinnans individuella hormonnivåer vid varje testtillfälle
 • väldigt tydligt – digitala resultat visas som en smileyikon:-) under dagar med hög och maximal fertilitet
 • enkelt att använda – lättavläst resultat
 • tillförlitligt – använder innovation baserad på väl beprövad teknik.

Använd alltid den första morgonurinen. Du kan välja hur du vill utföra testet; direkt i urinstrålen (håll nedåtriktad i 3 sekunder), eller i uppsamlat urinprov (minst hälften av uppsugningsdelen hålls ned i urinprovet i 15 sekunder).

När resultatet skal avläses, ser du et tydligt resultat i form av et symbol i den digitala displayen – ingen risk for feltolkning!

Tom ring = lav fertilitet (visas i 8 minuter)

Blinkande ‘smiley’ = hög fertilitet (visas i 8 minuter)

Fast ‘smiley’ = maximal fertilitet (NB! visas i 2 dager)

Bruksanvisning

Ladda ner bruksanvisningen Clearblue Ägglossningstest Advanced Digital

Recensioner

 • ej 4 dagar.

  Den är lättanvänd och lätt att läsa av. Dock är jag fundersam över om man kan ha ägglossning ändå även fast man aldrig får fast glad gubbe. Lh hormonet är väl lika individuellt som hcg hormonet? Har hittills fått den blinkande i 4 dagar. Å ingen fast gubbe. Stickorna är slut så kan ej testa fler dagar. Är på cykel dag 19 så ägglossning bör ske snart om den gör det.

  Emelie
 • Josefine

  Jag är nöjd. Den indikerade både min höga och extra höga hormonstegring.

  Josefine
 • clearblue advanced

  Testade denna produkt för att vi hade svårt att tajma in ägglossningen med vår inplanerade insemintation på sjukhuset, som man ska göra dagen efter ägglossning.
  Med hjälp av denna kunde vi ha ett par dagars framförhållning gentemot sjukhuset och vårt privatliv. Synd bara att när man väl fått ägglossning är den digitala hållaren förbrukad.

  Anna
 • Fungerade utmärkt!

  Clearblue digitalt ägglossningstest med dubbel hormonindikator var mycket lätt att använda och i vårt fall fungerade det utmärkt - vi blev gravida på en gång!

  Camillla
 • riktigt bra!

  Jag har tidigare köpt billiga tester men det har alltid varit svårt att utläsa resultatet.
  Iböand omöjligt. Men med dessa så är det tydliga symboler och jag slipper vara orolig att jag missar ägglossning. Värt pengarna!

  Veronica
 • Väldigt lätta att använda

  Dessa har nu varit med mig i några månader och även om dom visar hög fertilitet i många fler dagar än 2 för mig så är dom ändå väldigt behändiga och enkla att läsa av. Första stickan är alltid negativ för att den "lär" sig. Missar du dagen/dagarna som du har högst fertilitet så fortsätter den att blinka "hög fertilitet". Jag är väldigt nöjd men tycker priset kunde varit lägre.

  Frida
 • Håller tummarna

  Snabb leverans och bra produkt, enda var väl att jag bara såg min mest fertila dag och inte dagarna innan. Trodde först det var fel på produkten men läste snabbt igenom bruksanvisningen och där stod det att inte alla ser dagarna innan mest fertila dag. Enkel produkt att använda och lättare test att läsa av får man leta efter.

  Amidala
 • Kanon!!

  Produkten fungerar klockrent. Visar på ett lätt sätt vilja dagar man är mest fertil.

  Camilla
 • Bra produkt

  Jag är mycket nöjd med denna produkt och har inget negativt att säga om den!

  Malin
 • Bra!

  Jag är väldigt nöjd med clear blue. Stickan var jätte lätt att läsa av tack vare den digitala rutan.

  Rebecca
 • Tack för hjälpen

  Det är lättare än att hålla på och räkna och så är det lätt att det blir fel i allt räknande.

  Malin
 • Lätt att använda

  Lätt att använda och bra med flera stycken så man kan testa flera gånger så exakta dagen blir lättare att hitta :-)

  Fridafrida
 • Ägglossningstest

  I längtan efter barn så hjälper clearblues ägglossningtest oss. Med hjälp av detta test så håller vi koll på de dagar då vi är mest fertila.

  Emelie
 • Kvalité

  Man får vad man betalar för gäller verkligen här. Det är värt att betala lite mer för en bra produkt tycker jag. Rekommenderas.

  Victoria
 • Känns mer lugnande och inte så stressigt

  De andra ägglossningstesterna visar bara de 2 mest fertila dagarna men denna visar 4, vilket ger ett mindre stressande intryck. Det känns som om man har mer tid på sig att bli gravid. Fantastiska saker det finns!

  Susanna
 • Superbra

  Enkel, lätt och smidig att använda och läsa av, inga konstiga streck som ska läsas av.. Värd varenda öre :-)

  Marie
 • Kanon

  Kanon bra produkter säker och snabba svar . Enkla att använda

  Sammi
 • Clearblue ägglossningstest

  Enkelt å lätt att förstå sig på och använda . Betyget blir inte jätte högt men det är endast pga priset. Tycker att den är lite för dyr.

  Linda
 • underlättar

  Jag hade ganska stor koll på när jag skulle ha ägglossning men valde att köpa denna produkt för att verkligen vara helt säker på att jag hade ägglossning och den fungerar perfekt enkel att använda och enkel att läsa av

  Sofia
 • Jätte nöjd!

  Jag är jätte nöjd, man får reda på precis när man har ägglossning. Det kosta en del men det är det värt. Bästa testet som finns!!

  Ms Tequila
 • Kanon!

  Mycket bra produkt som är lätt att använda och visar rätt dagar etc.

  Johanna
 • Clearblue ägglossningstest

  Otroligt enkelt digitalt test! Kändes tryggt och säkert att använda. Kommer absolut att köpa det igen!

  Lina
 • Väldigt tydlig och enkel

  Äntligen kan man planera sin graviditet! Jag som försökt få en flicka efter 5 pojkar vill veta när det börjar bli dags och när ägglossningen verkligen är. Och här är svaret! Blev gravid på första försöket!

  åsa
 • Enkel och bra!

  Enkel att använda och man slapp försöka tyda strecken som på andra tester, här fick man en glad smiley som visade att det var dags! Perfekt, jag är mycket nöjd. Jag har tidigare varit rädd att jag inte har ägglossningstest, men nu vet jag att jag har det :) mycket glad!

  Frida
 • Funkade bra

  Den visade tydligt vilka dagar som man var mest fertil på. Sen är ju inte det någon garanti för att bli gravid, men jag rekommenderar mera dessa än de vanliga stickorna som är svåra att utläsa när man har ägglossning. Detta gav ett mer säkert resultat.

  Ellinor
 • mkt bra rekommenderas starkt, beställer nytt nu igen då det funkade så bra

  Ida
 • Fungerade utmärkt!

  Clearblue digitalt ägglossningstest med dubbel hormonindikator var mycket lätt att använda och i vårt fall fungerade det utmärkt - vi blev gravida på en gång!

  Camillla Nilvebrant
 • clearblue advanced

  Testade denna produkt för att vi hade svårt att tajma in ägglossningen med vår inplanerade insemintation på sjukhuset, som man ska göra dagen efter ägglossning.nMed hjälp av denna kunde vi ha ett par dagars framförhållning gentemot sjukhuset och vårt privatliv. Synd bara att när man väl fått ägglossning är den digitala hållaren förbrukad.

  Anna Lindén
 • Lättanvänd

  Clearblues digitala ägglossningstest är väldigt lätt att förstå sig på samt ger ett pålitligt svar

  Emelie
 • Funkar jätte bra

  Praktisk att använda, funkar jätte bra, bra pris för 10 tester, jag kan rekommenderar att köpa!

  Emily
 • Enkel att använda, gillar att det e digitalt

  Klockren produkt till mig

  Fredrik
 • Fungerar inte

  Första dagen visade ingenting. Sedan visade hög fertilitet i 9 dagar.

  Hadije
 • Lätt att förstå

  Denna produkt är lätt att använda, klar och tydlig information via smileys.

  Mia
 • Enkel och tydlig

  Bra att man får se fyra dagar, så kan man förbereda sig bättre och riskerar inte så lätt att missa äl. Skulle velat kunna fortsätta testa så jag såg när hormonerna sjönk men den verkar låst på äl, går inte att testa fler gånger efter positivt svar.

  Frida
 • Har inte hunnit testa än

  Då min man varit på tjänsteresa har det inte varit aktuellt att testa än. Sparar till nästa månad.

  Anna
 • Bra test!

  Enkel och lätt att använda. Bra bruksanvisning som är enkel att följa.

  Sara
 • Super

  Har bara testat 2 st och jag tycker det funkar bra hittills.

  Jennie
 • riktigt bra!

  Jag har tidigare köpt billiga tester men det har alltid varit svårt att utläsa resultatet. nIböand omöjligt. Men med dessa så är det tydliga symboler och jag slipper vara orolig att jag missar ägglossning. Värt pengarna!

  Veronica Ståhl
 • Enkelt och tydligt resultat

  Det digitala ägglossningstestet är otroligt enkelt att använda och såå mycket enklare att läsa av än de simpla stickorna.

  Amanda
 • Ett bra köp

  Är jätte nöjd med produkten och nu väntar jag bara på att bli gravid . Tycker det är jätte bra att det finns en som produkt på marknaden då jag som har oregelbunden mens har svårt att veta när jag har ägglosning så för mig har det varit en super produkt :)

  Nazish
 • Mycket bra!

  Mycket bra produkt och den var lätt att använda och enkla instruktioner.

  Petra
 • bra men dyr

  Bra men dumt att testaren är "förstörd" när man fått positivt resultat så man måste köpa en ny

  Fanny
 • Perfect!

  Worked just as described! Turns out I was ovulating sooner than I thought, this is very useful when trying to learn your cycle/ovulation period in order to make getting pregnant easier.

  Leileina
 • Perfekt!

  Visar tydligt vilka dagar du är mest fertil, gillar detta testet mer än det rosa.

  Sandra
 • Inga frågetecken längre!

  Med clearblue digitalt ägglossningstest har jag fått stenkoll på min ägglossning, och det utan att fundera över om "teststrecket" är mörkare än "kontrollstrecket" som man måste med andra ägglossningstest. Superbra test jag starkt rekommenderar!

  Amanda
 • Funkar perfekt

  Har haft oregelbunden mens ett tag men de här testerna funkar perfekt. Nu kan jag hålla koll och lättare veta

  Sandra
 • oregelbunden mens

  Ett bra test för dem som inte riktigt har en regelbunden cykel och kan ha svårt att veta när man har ägglossning från månad till månad! =)

  Marie
 • Tyvärr missnöjd

  Produkten fungerade bara 3 ggr, sen gick själva testet sönder och visade ingenting i displayen. Väldigt missnöjd tyvärr

  Nina
 • Bra men lite förvirrande

  Jag testade första dagen som rekommenderades och fick en ring. Sedan fick jag fast gubbe redan dagen efter. Sen visste vi inte hur länge man skulle fortsätta ha sex efter fast gubbe, det var lite oklart... Men jag fick utslag på testet så det fungerade.

  Ellinor

Liknande produkter

Eveline refill

Från 240,00 kr - 249,00 kr per st.
Läs mer

Clearblue Early Graviditetstest (Tidig Detektion)

Normalpris 134,00 kr
Vårt pris 99,00 kr
Läs mer

Hej, behöver du hjälp?
Ane sitter redo att hjälpa dig!
Ring, eller skriv till:

Tfn. 040-60 60 645
info@billiga-tester.se

Måndag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken StorkKlinik. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.