meny

Babyplan set stav 2 månader

Ej i lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Betala bara för de tester som du använder - När du blir gravid har du, med ett Babyplan set, 6 månaders fri returrätt för oanvända tester.

  • 14 st. ägglossningstest stav
  • 3 st. graviditetstest stav
  • 2 förpackningar folsyra

Stavtester är lätta och hygieniska att använda, då du inte först behöver uppsamla ett urinprov utan kan kissa direkt på testen.

Låna en Babyplan Ultraljudsmonitor - När du använder det här testsettet för att uppnå graviditet erbjuder vi att du kan låna en Babyplan Ultraljudsmonitor.

Spara pengar på Babyplan produkterna när du köper i ett set. Settets innehåll är tillräckligt för 2 månader.


Så här utför du testen

Vad får du i ett Babyplan set stav?

Detta set innehåller tester utformade som en stav, som är lätta och hygieniska att använda. Med stavtester behöver du nämligen inte uppsamla urinen i en bägare först, utan kan kissa direkt på testen. Settet innehåller både ägglossnings- och graviditetstest stav – tillräckligt för 2 månaders bruk.

Betala bara för de tester du använder

Med ett Babyplan set har du sex månaders returrätt för alla produkter i asken som du inte får användning för. Vi betalar ditt returporto. Så därför ska du inte vara rädd för att beställa för många tester. Det är bättre att beställa lite för många, så att du inte står utan mitt i en testperiod.

Ta reda på när du är fruktsam med ägglossningstest

Med ägglossningstest så kan du ringa in de dagar som du är fruktsam. Med en bred stav på 5 mm så är det lätt att använda testet och snabbt se om kroppens LH hormon (Luteinizing) ligger på en nivå som indikerar ägglossning. Redan 24 till 36 timmar innan ägglossning så får du besked om att den är på väg. Med andra ord så får du veta när det är dags att försöka bli gravid.

Startpaketet ger dig 14 ägglossningstest för 2 månaders användning. Du får då gott om tid på dig att se när du är som mest fruktsam och har störst chans att bli gravid. Teststavarna är CE och FDA godkända och har en känslighet på 25mlU/mL. Med 99 % korrekthet så är detta marknadens mest exakta ägglossningstest.

Testa för graviditet

Babyplan graviditetstest stav är lika lätt att använda oavsett om du väljer att testa direkt i urinstrålen, eller att först uppsamla urinen i en ren bägare.

Testresultatet återspeglar om det finns graviditetshormon i urinen, och om nivån är lika med eller över testens känslighet kommer resultatet att med mycket hög säkerhet (99,6%) visa positivt.

  • Snabb och säker testmöjlighet
  • Hög känslighet; 25mIU/ml hCG i urin
  • Lång hållbarhet – typiskt 1-2 år

Folsyra skyddar mot fosterskador

Vi skickar också med folsyra så att du kan börja ta detta viktiga kosttillskott redan då du börjar försöka bli gravid. Det är idag känt att man kan motverka risker för fosterskador genom att ta folsyratillskott under graviditetens första 12 veckor. Tabletterna är mycket små men kan göra otroligt stor skillnad för din bebis hälsa.

Hör hjärtljud med doppler

Babyplan UltraljudsmonitorNär du har konstaterat att du faktiskt är gravid så ska du kontakta oss då du närmar dig vecka 16. Som en del av vårt Babyplan startpaket så erbjuder vi nämligen dopplerutrustning så du kan lyssna på ditt barns hjärta hemma. Du behöver bara betala för frakt och för ultraljudsgelen. Vi skickar en doppler till dig och du får låna den under 30 dagars tid.

Bruksanvisninger

Ladda ner bruksanvisningen Babyplan ägglossningstest stav

Ladda ner bruksanvisningen Babyplan graviditetstest stav


Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Just nu får du också en rabattkod för en GRATIS Babyplan kalkylator för förlossningsdatum och ägglossningstest start!

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.