meny

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Dina fördelar

Fördelar när du köper Babyplan-varumärket
Köp Babyplan testset sticka 3 månader och Babyplan testset stav 2 månader och betala endast för de test du använder! Med en set får du en 6-månaders gratis returpolicy för de tester du inte behöver. Vi betalar för din returförsändelse.

Gratis fertilitetsrådgivning med fertilitetskliniken TFP Stork Fertility när du har använt Babyplan-set eller ägglossningstestet i minst 6 månader.

Låna en ultraljudsmonitor. Om du har använt ett Babyplan-set eller ägglossningstest för att uppnå graviditet kan du låna en ultraljudsmonitor i 30 dagar. Du betalar endast för frakt och Babyplan Ultralydsgel, som kostar 79:-.

Vi sänder ordrar 5 dagar per vecka!
Om du väljer att betala med bankkort, t.ex. VISA, eller med faktura, och vi har mottagit din beställning innan kl. 17.30 (helgfri M-F), så sänds din order från oss samma dag.

Kvalitetstester till lågpris
Vi säljer både graviditetstester och ägglossningstester av kända märken, som också fanns när din mamma var ung. T.ex. märken som RFSU och Clearblue. Vi erbjuder även tester från Babyplan.

Snabb och diskret leverans
Leveransen sker inte bara snabbt, utan även diskret. Dvs. som avsändare står det bara E-Invasion A/S (företaget bakom Billiga-tester.se). Testerna skickas normalt i en kraftig ‘bubbelplast’ påse, som gör det svårt för utomstående att se vad det innehåller.

Personlig kundservice
Vi vet vad vi säljer, och om du har frågor ang. våra produkter, så är det bara att kontakta våra produktrådgivare antingen via e-mail, telefon eller livechat 9-15 helgfri M-F.

21 dagars full returrätt
Normalt har du som kund 14 dagars returrätt när du köper varor via internet. Detta har vi utökat till 21 dagar, som räknas från den dag som du mottog varan. Dock står du själv för de kostnader och returporto i samband med en ev. retur till oss. I tillägg ska produkterna vara oanvända/oöppnade, och i sådant skick att de kan säljas på nytt. Se våra köpevillkor.

CE-märkta och FDA godkända
CE-märket känner de flesta igen, och våra tester är också CE-märkta. Det är ett märkningssystem som producenterna ska leva upp till för leveranser inom EU.

I USA ska produkterna även vara godkända av FDA innan det får säljas till andra. Producenten får ett godkännande för varje produkt. Våra graviditetstester och ägglossningstester har detta FDA-godkännande. FDA står för Food and Drug Administration.

CE-märket

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Just nu får du också en rabattkod för en GRATIS Babyplan kalkylator för förlossningsdatum och ägglossningstest start!

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.