meny
HemFertilitetsrådgivningFertilitetsrådgivning – Gratis rådgivningssamtal

Fertilitetsrådgivning – Gratis rådgivningssamtal

Ej i lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Babyplan erbjuder alla kunder gratis fertilitetsrådgivning via telefon med fertilitetskliniken TFP Stork Fertility. Detta samtal vänder sig till dig som har försökt att bli gravid i minst 6 månader, och som har köpt och använt minst ett Babyplan testset med ägglossningstest och graviditetstest (med eller utan folsyra), eller minst två köp av 10 st. (eller fler) Babyplan ägglossningstest, och som nu gärna vill ha personlig rådgivning.

Beställ ett gratis telefonsamtal på Babyplan.se idag. Varaktighet: 25 minuter.

Få goda råd från en fertiltietsexpert - barnmorska eller sjuksköterska - om vad du/ni kan göra.


Rådgivningssamtal om fertilitet för dig som försöker bli gravid.

Tiden då man försöker att bli gravid är fylld med spänning och hopp. Spänningen kan dock snabbt avlösas av frustration över att det ännu inte har lyckats.

Det är helt normalt att bli otålmodig och kanske börja tvivla på sig själv och sin kropp undervägs i processen. För många tar det nämligen längre tid att bli gravid än vad man räknar med.

Kanske är det bara du och din partner som vet om att ni försöker bli gravida, och då kan det vara skönt att få klarhet i de frågor som ni kan ha. Därför har vi inlett ett samarbete med fertilitetskliniken TFP Stork Fertility i Köpenhamn, där vi erbjuder rådgivningssamtal per telefon till dig som försöker bli gravid. Få råd och vägledning av en fertilitetsexpert.

Fertilitetssamtalen kan bl.a. ge svar på:

 • Vad du själv eller din partner kan göra för att öka chanserna för graviditet
 • Frågor om din ägglossning
 • Om din vikt påverkar dina möjligheter för att bli gravid
 • Om ni har sex på den rätta tidpunkten i cykeln
 • Om det är något fel på din kropp eftersom du inte blir gravid
 • Om du hör till den grupp kvinnor som behöver genomgå en fertilitetsbehandling
 • Om du bör kontakta läkare
 • Om det finns saker i din vardag som du bör ändra på.

Få svar på dina frågor. Få ro i själen och få klarhet.

Fertilitetssamtal med fertilitetskliniken TFP Stork Fertility

Alla samtal sker via telefon (eller Skype) med fertilitetskliniken TFP Stork Fertility, som har en rad specialister i fertilitet – dvs. att du får råd och vägledning av en barnmorska eller sjuksköterska.

Erbjudandet vänder sig till dig som har försökt att bli gravid i 6 månader eller längre, och som har köpt och använt Babyplan Testset med ägglossningstest, graviditetstest ev. med folsyra (2 eller 3 månaders), eller  minst två köp av 10 st. (eller fler) Babyplan ägglossningstest  och nu gärna vill ha personlig rådgivning om din fertilitet. Innan telefonsamtalet blir du ombedd att svara på en rad frågor. Det säkrar att du får den bäst möjliga rådgivningen. Det kan vara en god idé att ta din partner med till samtalet.

Varaktighet: 25 minuter.

Är du fortfarande i planeringsfasen vill vi istället rekommendera vårt uppstartssamtal: Planera din graviditet – prata med en specialist.

Så här gör du:

 1. Gå till Babyplan.se och fyll i formuläret på sidan.
 2.  Du mottar därefter en e-mail eller ett brev från oss med en kod och kontaktinformation till fertilitetskliniken TFP Stork Fertility, som du därefter ska kontakta för att boka tid.
 3. Uppge koden när du kontaktar kliniken.
 4. Fyll i ett litet formulär.

Innan ditt samtal med rådgivaren ska du ha fyllt i en liten journal med frågor kring dig och din situation som fertilitetssjuksköterskan eller fertilitetsbarnmorskan behöver för att kunna ge dig den bästa möjliga rådgivningen under samtalet.

Länken till den lilla journalen – som fylls i online – får du när du bokar ditt samtal med TFP Stork Fertility.

Om TFP Stork Fertility

Sedan 1999 har vi varit i kontakt med kvinnor i många olika situationer från hela Europa, alla med en gemensam önskan – att bli gravida och få ett barn. TFP Stork Fertility har idag hjälpt väl 5.000 bar till världen. Vi är riktigt glada över att ha fått möjligheten att kunna hjälpa många av dessa kvinnor med att få sin största önskan uppfyllt.

Skapandet av ett nytt liv är en särskild upplevelse som man helst ska tänka tillbaka på med glädje, den dagen man sitter med barnet i sina armar. Därför lägger vi mycket stor vikt på att alla som är i kontakt med vår klinik eller vår personal känner sig trygga, hörda och får ett bra förlopp.

TFP Stork Fertility består av specialläkare, embryologer, fertilitetssjuksköterskor och barnmorskor. Vi anser att hög etik och en hög professionell nivå är avgörande för vår trovärdighet. Vi håller oss bl.a. uppdaterade med den nyaste utvecklingen inom fertiltitetsbehandlingar genom att delta i kongresser och kurser runt om i världen.


Relaterade produkter

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Just nu får du också en rabattkod för en GRATIS Babyplan kalkylator för förlossningsdatum och ägglossningstest start!

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.