meny
HemGlidmedelBabystart FertilSafe PLUS – Multipack

Babystart FertilSafe PLUS – Multipack

Ej i lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
när du mottar våra nyhetsbrev.

FertilSafe PLUS™ är ett glidmedel som kan användas av både henne och honom, och har särskilt tagits fram för användning när man försöker bli gravid.

FertilSafe PLUS™ har med expertis formulerats för att efterlikna de naturliga smörjningsvätskor som spermierna tar sig genom för att befrukta ett ägg, och det ger samtidigt en ökad bekvämlighet under samlaget när man försöker bli gravid.

Spermievänligt personligt glidmedel – säker för alla par som försöker bli gravida


FertilSafe PLUS fertilitetsglidmedel – det fertilitetsvänliga och säkra glidmedlet för naturlig befruktning

Många andra glidmedel kan vara direkt skadliga för spermierna – t.ex. kan de göra så att spermierna inte kan röra sig framåt som de normalt skulle ha gjort, eller till och med döda dem. Eller så kan glidmedlet skapa en barriär så att spermierna inte ens når fram till ägget.

Därför är det otroligt viktigt för par som är i ”baby-making”-fasen att de väljer den rätta glidmedelsprodukten, när det är behov för lite mer fukt under samlaget.

Med FertilSafe PLUS Fertilitetsglidmedel från Babystart får man en kvalitetsprodukt, som varken hämmar, skadar, eller dödar spermierna, utan istället främjar miljön inne i kvinnans slida, så att de får de mest optimala förhållandena.  FertilSafe PLUS™ fungerar genom att efterlikna kvinnans naturliga sekret/utflöde från slidan under den fruktbara delen av cykeln.

I förpackningen får du dels en 75ml tub med 2 st. tillhörande återanvändbara applikatorer, dels 2 st. ”ready-to-use” 5ml applikatorer. Den stora tuben ger er möjlighet att hitta just den dos som passar er bäst, och man kan använda en av de medföljande applikatorerna, eller helt enkelt klämma ut en passande dos på ett finger. De små färdigfyllda applikatorerna är perfekta att ta med på t.ex. weekend-resan!

Förpackningen innehåller:

 • 1 FertilSafe PLUS tub (75ml)
 • 2 Återanvändbara applikatorer
 • 2 Färdigfyllda applikatorer (5ml) för engångsbruk

FertilSafe PLUS fertilitetsglidmedel har flera fördelar:

 • pH-balanserad
 • kliniskt testad
 • parabenfri
 • glycolfri
 • två förpackningsstorlekar i samma ask
 • kan påföras före eller under samlag
 • kan användas dagligen
 • svensk bruksanvisning

Innehållsförteckning:

Vatten, hydroxyethylcellulos, phenoxyethanol, Döda havssalter, ethyhexylglycerin, magnesiumklorid.

Viktigt: Förvara inte gelen i den återanvändbara applikatorn i mer än 30 minuter före bruk. Gelen ska inte användas om du har en aktiv vaginalinfektion. Diskutera med din läkare före bruk om du nyligen har genomgått vaginal operation.

OBS! FertilSafe PLUS™ är inte lämplig för preventiv användning. Det skadar inte spermierna, och hämmar inte heller spermiernas funktion. Förvaras utom räckhåll för barn.

Varning: Om du upplever irritation efter användningen; sluta omgående med användningen, och kontakta läkare om irritationen fortsätter.

Bruksanvisning

Ladda ner bruksanvisningen Babystart FertilSafe Plus


Hej, behöver du hjälp?
Ane sitter redo att hjälpa dig!
Ring, eller skriv till:

Tfn. 040-60 60 645
info@billiga-tester.se

Måndag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.