meny
HemGlidmedelConceive Plus 8 x 4g tub.

Conceive Plus 8 x 4g tub.

I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Conceive+ Plus är ett glidmedel som ökar chanserna att bli gravid på naturlig väg. Det innehåller bland annat kalcium och magnesium som förlänger och förstärker spermiens förmågor.

Ett personligt glidmedel för kvinnan. Ökar chanserna att bli gravid på naturlig väg. Innehåller: 8 x 4g applikatorer


Öka chansen för graviditet naturligt

Conceive Plus 8 x 4g tub.Conceive+ Plus är ett glidmedel som ökar chanserna att bli gravid på naturlig väg. Det innehåller bland annat kalcium och magnesium som förlänger och förstärker spermiens förmågor.

Conceive+ Plus ökar både njutningen och chansen att bli gravid och rekommenderas av läkare, apotekare och fertilitetskliniker. Godkänt av FDA och säljs receptfritt.

Om du inte är i fasen att skaffa barn så går Conceive+ Plus mycket bra att använda tillsammans med kondom.

Användning av applikatorerna:

Conceive+ Plus kan användas under hela cykeln, men är naturligtvis mest effektiv när den används vid tidpunkten för ägglossningen. Det vill säga vanligtvis 0-5 dagar före tidpunkten för ett positivt ägglossningstest.

Använd inte applikatorn om den är skadad. Använd glidmedlet 10-15 minuter innan samlag. Håll applikatorn nära vaginan och rikta toppen uppåt. Ta av locket och sätt varsamt in den mindre delen av applikatorn djupt in i vaginan och pressa tuben ett par gånger för att få ut Conceive Plus fertilitetsglidmedel i vaginan.

En applikator kan endast användas en gång, en öppnad förpackning går ej att återanvända eller lagra. Förpackningen innehåller 8 st applikatorer. Om det behövs mer glidmedel så använd multi use-tuben eller ytterligare en applikator.

Detaljerad förteckning:

  • Förpackningsstorlek: 8st x 4gm, en liten applikator som är enkel att använda.
  • Hållbarhet: 30 månader
  • Förvaras: Ej i temperatur under 2°C eller över 30°C
  • Tillverkad: Frankrike.

Innehåll:

Avjoniserat vatten, Hypromellose, Natriumfosfat, Natriumdivätefosfat, Kaliumklorid, Natriumklorid, Magnesiumklorid, Kalciumklorid, Glycerol, Metylparaben.

Om SASMAR® är ett läkemedelsföretag med särskilt fokus på kvinnors hälsa och familjeplanering. Grundades i Sydney, Australien 2005, företaget har nu sitt huvudkontor i Bryssel, Belgien.


Relaterade produkter

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.