meny
HemIntimvårdIntim Easy Shave Gel från RFSU

Intim Easy Shave Gel från RFSU

I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Intimrakning utan röda knoppar och irritation! Det får du med RFSU Intim Easy Shave gel, som mjukgör och lugnar huden både under och efter rakning.

Köp Intim Easy Shave gel online här hos Billiga Tester, så får du produkten hem till din dörr inom 1 till 2 vardagar.

 

Intimrakning utan knoppar och irritation. Tuben innehåller 150 ml.


Skonsam intimrakning med Intim Easy Shave gel

RFSU har skapat en ny, extra skonsam gel för intimrakning, Intim Easy Shave gel. Det är en klar gel för intimrakning, som tack vare sina unika ingredienser skonsamt minskar risken för röda knoppar, irritation och inåtväxande hårstrån.

Intim områden är ofta extra känsliga, bland annat för att tvål, rakprodukter och annan intimvård kan skapa obalans. Därför behövs det inte mycket till för att du kan få en reaktion, irritation och behag.

Hur fungerar Intim Easy Shave gel?

Intim Easy Shave gel är en mjukgörande gel med glideffekt, som gör intimrakning problemfri. Intim Easy Shave gel innehåller bland annat kamomill och gökblomma, som båda lugnar huden. I

ntim Easy Shave Gel är milt parfymerad, vilket gör den extra skonsam för huden. Med Intim Easy Shave gel blir huden silkesmjuk efter rakning, och gelens glidande effekt minskar risken för irriterad hud efter rakning.

Intim Easy Shave gel ser nämligen tilll att rakbladet lätt kan glida över huden, vilket minskar risken för hudirritation efter rakning. Med Intim Easy Shave gel berikas huden med den nödvändiga fukten och du får en skonsam rakning.

Gelen skummar inte, så det är enkelt att se precis vart du rakar. RFSU Intim Easy Shave kan även användars till rakning på andra inte intima regioner – gelen är särskilt framtagen för rakning i duschen.

Beställ rakgelén för intimrakning online idag – vi packar den diskret och skickar iväg ordrar sex dagar i veckan.


Relaterade produkter

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.