meny
HemKosttillskottKosttillskott för mänPunalpin® PLUS (180 tabletter/1 mån.) Granatäpple, galanga, aronia, zink, selen

Punalpin® PLUS (180 tabletter/1 mån.) Granatäpple, galanga, aronia, zink, selen

I lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
när du mottar våra nyhetsbrev.

Punalpin® PLUS med granatäpple, galanga, selen, zink och aronia. Utvecklat för män som vill optimera sin spermakvalitet. Selen bidrar till normal bildning av spermier. Zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion. 

Punalpin produceras av det danska företagen Nerthus ApS, och är resultatet av 7 års målinriktad produktutveckling och forskning där även klinisk testning vad gäller effekten på spermakvaliteten har ingått.

För optimering av spermakvalitet. Innehåller 180 tabletter – tillräckligt för 30 dagar.


Punalpin® PLUS – kosttillskott för optimering av spermakvalitet

Selen och zink

Selen bidrar till normal produktion av spermier, medan zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion. Innehållet av selen och zink gör det möjligt att framhäva Punalpin Plus som en fertilitetsprodukt för män som önskar optimera sin spermakvalitet.

Granatäpple och galanga

Granatäpple och galanga kommer från noga utvalda råvaror med ett högt innehåll av punicalaginer respektive acetoxychavicolacetat (ACA). Granatäppleextrakt kommer från en ledande europeisk producent. Nerthus ApS står själv för förarbetningen av galangarot, och har patenterat en metod som säkrar att ACA bevaras bäst möjligt under produktion och som färdig tablett. Granatäpple och galanga finns i samma doser i Punalpin® PLUS (mätt från innehållet av markörämnen) som i den originala Punalpin®-produkten.

Aronia

Aronia är en buske med syrliga mörklila bär, som är rika på antocyaniner. Växten härstammar ursprungligen från Nordamerika, men trivs bra i Danmark. Det torkade aroniapulvret i Punalpin® PLUS kommer från egen gård i Lejre och är resultatet av ett mångårigt förädlingsarbete. Detta arbete inkluderar korsningar tillbaka till de nordamerikanske vilda typerna, vilket ger en unik sammansättning av antocyaniner.

Allt i 1 tablett

I Punalpin® PLUS är alla ingredienser kombinerade i en tablett. Vårt särskilda patenterade förarbete av galangarot gör att ingredienserna kan kombineras i samma tablett utan att det påverkar de enskilda aktiva ingrediensernas hållbarhet.

I Punalpin® PLUS är alla ingredienser kombinerade i en tablett.

Ingredienser (per. 6 tabletter = daglig dos)

Växtingredienser:

Granatäpple (Punica granatumL.), fruktextrakt innehållande min. 300 mg punicalaginer.
1000 mg

Stor galanga (Alpinia galanga(L.) Willd.), rihzom innehållande min. 16 mg acetoxychavicolacetat (ACA). 
350 – 700 mg

Aronia (blandet Aronia melanocarpa (Michx.) Elliott, A. prunifolia (Marshall) Rehder, A. arbutifolia(L.) Pers., A. mitschuriniiSkvortsov et Maitulina), fruktkött 300 mg innehållande min. 14 mg anthocyaniner.

Fyllnadsmedel: mikrokrystallinsk cellulosa, tvärbunden natriumcarboxymethylcellulosa, natriumcarboxymethylcellulosa, hydroxypropylcellulosa, dicalciumphosphat.

Antiklumpmedel: siliciumdioxid.

Ytbehandlingsmedel: magnesiumsalter av veg. fettsyror, hydroxypropylmethylcellulosa, hydroxypropylcellulosa, vegetabilsk olja (kokos), stearinsyra, talk.

Mineraler: % af RI*

Zink (zinkbisglycinat) 4 mg 40 %

Selen (selenberikad jäst) 18 µg 33 %

* RI:Rekommenderad daglig dos för vuxna samt barn från 11 år och över.

Daglig dos: 3 tabletter morgon och 3 tabletter kväll i förbindelse med måltid.

Rekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte tas som ersättning för en varierad kost. Förvaras torrt och inte för varmt och utom räckhåll för barn.

Intag av Punalpin® PLUS rekommenderas i minst 3 månader för att uppnå största möjliga effekt.  På så sätt täcker man in en full spermacykel som varar 72-74 dagar.  Punalpin® PLUS finns här i en 3 månaders förpackning.


Hej, behöver du hjälp?
Ane sitter redo att hjälpa dig!
Ring, eller skriv till:

Tfn. 040-60 60 645
info@billiga-tester.se

Måndag-fredag
09.00 – 12.00 + 12.30 – 15.00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken StorkKlinik. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.