Spermatest

Det är snabbt och lätt att testa din spermakvalitet hemma med en spermaest från billiga-tester.se. Vi har flera olika typer spermatest av hög kvalitet och när du köper din spermatest online får du fri frakt, snabb leverans och ett mycket diskret emballage.

Se vår sortering av spermatest för manlig fertilitet här nedanför och köp dina varor idag. Om du har frågor är du givetvis alltid välkommen att skriva eller ringa till kundservice.

SwimCount spermatest

SwimCount spermatest

469,00 SEK

SwimCount spermatest - mäter koncentrationen av rörliga spermier (motilitet). Lätt-att-använda-hemmatest med resultat på 30 minuter! SwimCount är utvecklad och producerad i Danmark av grundarna, som har över 15 års erfarenhet inom fertilitetsområdet. SwimCount är 96% säkert, och vår rekommendation om du vill ha ett kvalitetstest för att testa din spermakvalitet.

Läs mer
Läs mer om SwimCount spermatest
Babyplan Spermatest

Babyplan Spermatest

Från 139,50 SEK/sticka 

Spermatest från Babyplan. Ett lätt och snabbt screeningtest för hemmabruk.

Den här spermatesten är en s.k. screeningtest, som på ett enkelt sätt analyserar om mannen har en tillräcklig mängd spermier per ml säd. Ett positivt resultat indikerar normal sädkvalitet; ett negativt resultatet indikerar nedsatt sädkvalitet.

En utförlig svensk bruksanvisning medföljer.

 

Läs mer
Läs mer om Babyplan Spermatest
Babystart spermatest för manlig fertilitet

Babystart spermatest för manlig fertilitet

349,00 SEK

Spermatest med toppkvalitet för hemmabruk. Lättläst CE-märkt bruksanvisning på svenska. Diskret emballage.

Läs mer
Läs mer om Babystart spermatest för manlig fertilitet
FertilitySCORE spermatest

FertilitySCORE spermatest

299,00 SEK

FertilitySCORE™ självtest använder hela spermaprovet för utvärderingen, och är på det viset ett helt unikt spermiestest .Många andra liknande tester använder endast en liten mängd av provet;  och det kan då medföra felaktiga resultat. 

Läs mer
Läs mer om FertilitySCORE spermatest
Clearblue Fertilitetsspermatest

Clearblue Fertilitetsspermatest

189,00 SEK

  • 5 stjerner

(17)

Ägglossningstest
Bra ägglossningstest som visar flera dagar, den var även lätt att avläsa....

Test för hemmabruk som mäter spermiekoncentrationen med 98% säkerhet. Lätt att testa och att tolka. Resultat på 10 minuter.

Läs mer
Läs mer om Clearblue Fertilitetsspermatest

Paketerbjudanden i Juni


Testa din spermiekvalitet hemma

När du köper spermietest för hemmabruk på billiga-tester.se får du alltid en utförlig svensk bruksanvisning med produkten. Våra spermiekvalitetstester är säkra och lätta att använda och du får snabbt svar på hur din sädkvalitet ser ut.

För extra säkerhet för resultatet bör du överväga vårt FertilityScore spermietest. Det mäter inte bara antalet spermier utan även hur stor del av cellerna som är 'motila', dvs. rör på sig som de ska. På det viset är det populära FertilityScore spermietestet mycket likt de professionella tester som används på kliniker.

Var sjätte par upplever problem med att bli gravida - och i nästan hälften av tillfällena är orsaken mannens spermiekvalitet. Därför är det en god idé att testa din spermiekvalitet hemma, innan ni lägger tid och pengar på att försöka bli gravida med t.ex. ägglossningstest.

När du köper din spermietest online

Det är lätt, snabbt och säkert att köpa spermietest för manlig fertilitet här i nätbutiken. Beställer du idag kan du ha dina varor redan imorgon.


Behöver du hjälp?

Vår kundservice är alltid redo till att hjälpa dig på telefon, e-mail eller via online chat.

info@Billiga-tester.se

M-F 9-12 + 12.30-15

040 60 60 645


Dina fördelar

  • Kvalitetstester till ett lågt pris
  • Betala med faktura
  • Diskret leverans
  • Vi skickar beställningar 6 dagar i veckan
  • 21 dagars ångerrätt
  • 21 dagars full returrätt
  • Personlig kundservice
  • Testerna är CE-märkta och godkända av FDA

Läs mer här