meny
HemUltraljudsmonitorBabyplan ultraljudsgel 60 ml

Babyplan ultraljudsgel 60 ml

Ej i lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Med Babyplan ultraljudsgel så blir det bekvämare och smidigare att utföra ultraljud hemma. Gelen bidrar till bättre ljudupptagning och den är säker och parabenfri samt mycket lätt att applicera. Babyplan ultraljudsgel räcker för flera undersökningar och passar med samtliga ultraljudsapparater.

Parabenfri ultraljudsgel till ultraljudsmonitor för hemmabruk. Kort utgångsdatum: 06/2023


Babyplan Ultraljudsgel är en gel som används tillsammans med ultraljudsmonitorer:

  • Transparent
  • Parabenfri
  • Innehåller inga farliga kemikalier
  • En av de mest naturliga ultraljudsgelerna som finns på den svenska marknaden

Hur används Babyplan Ultraljudsgel?

Med en doppler ultraljudsapparat så kan blivande föräldrar lyssna på barnets hjärta. Proceduren är så pass enkel att man faktiskt kan ta hand om den hemma, men det är mycket viktigt att man använder sig av gel och inte bara för att detta ger en behagligare undersökning.

Med Babyplan ultraljudsgel så förstärker du effekten av ljudupptagningen. Ultraljud försvagas snabbt då de färdas genom luft. Torr hud består ofta av många små luftfickor och det är därför som man behöver lägga på ultraljudsgelen på huden för att på så vis eliminera den luft som kan finnas mellan doppler och hud.

Hur mycket ultraljudsgel ska man lägga på?

Mycket! Det kan verka som att barnmorskan överdriver då hon smetar på med gelen men faktum är att du även hemma ska se till att det blir ett ordentligt lager gel mellan hud och ultraljudsapparat. Med mer gel så blir det lättare att få ultraljudet att ta sig fram och då får du en bättre undersökning och upptagning av ljud.

Dessutom så känns det mjukare och behagligare då man använder gelen. Se bara till att täcka kläder med handduk eller papper om du inte vill få gel på dem. Skulle kläder kladdas ner av gelen så är det enkelt att tvätta bort den.

Är det säkert?

Babyplan ultraljudsgel är mycket säker och helt fri från paraben. Den är lätt att torka av och du behöver inte duscha efter undersökning då det räcker bra att med en servett eller handduk torka av den gel som finns kvar på huden. Ultraljudsgelen kan kännas lite kallt mot huden men det här är inte farligt, och kylan försvinner snabbt då man börjar dopplerundersökningen.

Ultraljudsgelen är dermatologiskt testad och är därmed säker att använda även för personer med känslig hud. Den fungerar bra med olika typer av ultraljudsapparater och dopplerutrustning, och 60 ml räcker till många undersökningar även när du använder rikligt av gelen.


Relaterade produkter

Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Just nu får du också en rabattkod för en GRATIS Babyplan kalkylator för förlossningsdatum och ägglossningstest start!

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.