meny
HemBli gravid paket - TestsetBabyplan testsetBabyplan set sticka 3 månader

Babyplan set sticka 3 månader

Ej i lager

Snabb leverans
inom 1-2 vardagar

Godkänt
av Trygg E-handel

Fri frakt
över 199 kr

Betala bara för de tester som du använder - När du blir gravid har du, med ett Babyplan set, sex månaders fri returrätt för oanvända tester.

Detta set innehåller:

  • 21 st. ägglossningstest sticka
  • 5 st. graviditetstest sticka
  • 2 förpackningar folsyra

Settets innehåll är tillräckligt för 3 månader.

Låna en Babyplan Ultraljudsmonitor - När du använder det här testsettet för att uppnå graviditet erbjuder vi att du kan låna en Babyplan Ultraljudsmonitor.

Betala bara för de tester som du använder - När du blir gravid har du 6 månaders fri returrätt för oanvända tester!


Vad får du i ett Babyplan set sticka?

Köp Babyplan set idag

Detta set innehåller teststickor, även kallat strip test, där du ska uppsamla ett urinprov i en bägare innan testen kan utföras. Settet innehåller stickor för både ägglossnings- och graviditetstestning – tillräckligt för 3 månaders förbrukning.

Betala bara för de tester du använder

Med ett Babyplan set har du sex månaders returrätt för alla produkter i asken som du inte får användning för. Vi betalar ditt returporto. Så därför ska du inte vara rädd för att beställa för många tester. Det är bättre att beställa lite för många, så att du inte står utan mitt i en testperiod.

När kan du bli gravid? Få reda på det med ägglossningstest

Det finns en kort period under din cykel då du har ägglossning och är fruktbar. Men precis när denna period inträffar är olika för alla kvinnor och därför så är det till stor hjälp att kunna kartlägga det snabbt med ett ägglossningstest.

I detta set så ingår det 21 ägglossningstest. Varje sticka är CE godkänd och ger dig ett snabbt och korrekt svar. Ägglossningstestet är ett av marknadens billigaste och har en lång hållbarhetstid. Med varje sticka så kan du ta reda på om din urin innehåller en högre koncentration av hormonet LH (luteinizing hormone) vilket innebär att din ägglossning är på gång. Med stickorna så får du reda på omkring 24-36 timmar före ägglossning att den snart kommer ske.

Babyplan uppsamlingskopp för uppsamling av urin när du använder teststickor.Ägglossningstesten kan utföras vid alla tidpunkter på dygnet och görs enkelt i en bägare som du har samlat urin i.

Är du gravid? Snabbt besked med graviditetstest

Vill du veta om du är gravid eller ej, så är Babyplan graviditetstest sticka ett säkert val. Denna graviditetstest kan med 99,6% säkerhet ge dig det rätta resultatet om du har graviditetshormon (hCG) i din urin. Testen har en hög känslighet, och kan detektera hCG-koncentrationer ned till 25mIU/ml så tidigt som 6-15 dagar efter befruktning.

I Babyplan set sticka så får du 5 stycken graviditetstest. Det här är en stor fördel då du kan behöva testa mer än en gång under en cykel såväl som under kommande försök.

Folsyra för en hälsosam graviditet

Tänk på ditt barn redan innan du blir gravid genom att börja ta folsyra dagligen och fortsätta med detta under de 12 första veckorna av graviditeten. Det här sänker risker fosterskador.

Vi skickar med 2 förpackningar Babyplan folsyra, som innehåller vardera 60 tabletter.

Låna doppler och hör ditt barns hjärta

När du har konstaterat att du faktiskt är gravid så ska du kontakta Babyplan när du närmar dig vecka 16. Som en del av vårt Babyplan set så erbjuder vi nämligen dopplerutrustning så du kan lyssna på ditt barns hjärta hemma.

Du behöver bara betala för frakt, samt för ultraljudsgelen. Vi skickar en doppler till dig och du får låna den under 30 dagars tid.

Video – Så här utför du testen

Bruksanvisningar

Ladda ner bruksanvisningen Babyplan Ägglossningstest Sticka

Ladda ner bruksanvisningen Babyplan graviditetstest sticka


Hej, behöver du hjälp?
Vi sitter redo att hjälpa dig!
Skriv till:

info @ billiga-tester.se

Vi svarar på din e-post så snart som möjligt.
Vardagar mellan 9:00-16:00

Här kan du betala säkert med

Få en gratis e-bok “Guide till graviditet” när du anmäler dig för våra nyhetsbrev!

Du får guiden när du anmäler dig för våra nyhetsbrev om fertilitet och goda råd till graviditet.

* E-boken skriven i samarbete med fertilitetsklinliken TFP Stork Fertility. Din e-mail lämnas inte ut till tredje part, och du kan avanmäla dig med ett enkelt klick.