meny
Artikler om fertilitet | Nyheter om fertilitet

Fråga en expert i fertilitet

Få expertens råd till dig och din fertilitet

Försöker du att bli gravid, men har frågor som du inte vet var du ska vända dig med? Du har pratat med en väninna eller en i din familj om ämnet. Du har sökt på nätet, men du saknar fortfarande svar och känner dig mer förvirrad än när du började.

Det kan vi mycket väl förstå. De välmenade råden, de personliga erfarenheterna hos andra och den generella informationen på nätet ger inte alltid svar på det vi söker, eller de råd vi behöver. Det är mycket stor skillnad på oss kvinnor, vår livssituation och våra kroppar.

Två förlopp är sällan lika när det gäller graviditetsplanering, och de rätta svaren kan vara mycket olika från kvinna till kvinna. Därför kan det vara en lättnad att prata med en specialist som har expertisen, som förstår att fråga angående just din situation, och ta hänsyn till de faktorer som är relevanta för dig.

Hos Billiga-tester.se tycker vi att det ska vara slut med onödig bekymring. Nu kan du få ett personligt svar på dina frågor, och rådgivning från en fertilitetsexpert snabbt och lätt. Vi vet att det gör skillnad.

Genom vårt samarbete med fertilitetskliniken TFP Stork Fertility ger vi dig möjlighet att ställa frågor kring din fertilitet och planeringen av din graviditet till en av klinikens fertilitetsexperter, som har stor erfarenhet av kvinnor som gärna vill bli gravida.

Experterna belyser alla de faktorer som har betydelse för dig, din situation och eventuellt för din partner.

Så lätt får du svar från vår fertilitetsexpert

Som läsare av Billiga-tester.se ska du göra följande så får du ett personligt svar inom 7 dagar.

1. Skriv till vår fertilitetsexpert. Du får möjlighet att ställa din fråga anonymt – (Det är endast några få medarbetare på Billiga-tester.se och fertilitetskliniken TFP Stork Fertility som känner till ditt riktiga namn och din e-mailadress).

2. När vi mottar din fråga läser vi igenom den. Om det är något vi inte förstår, eller om vi har ytterligare frågor, skriver vi till dig. Det gör vi endast för att ge dig bäst möjliga svar på din fråga.

3. Du får svar från fertilitetskliniken inom 7 dagar från det att din fråga är mottagen. Svaret sänds direkt till din e-mail. Frågor och svar blir sedan anonymiserade och läggs ut på vår websida, så att andra kvinnor och par också kan få glädje av svaret. På det viset hoppas vi att kunna hjälpa både dig och andra kvinnor.

Vi gläder oss till att hjälpa dig på väg med din graviditetsplanering.

Om fertilitetskliniken TFP Stork Fertility

TFP Stork FertilityFertilitetskliniken TFP Stork Fertility i Köpenhamn hjälper kvinnor från hela Europa som alla har en gemensam önskan: Att bli gravida och få ett barn. TFP Stork Fertility har sedan 1999 hjälpt över 5 000 barn till världen.

Vi lägger stor vikt på, att alla som kontaktar oss eller är i fertilitetsbehandling känner sig trygga, hörda och får ett gott förlopp.

TFP Stork Fertility har över 40 medarbetare bestående av specialläkare, embryologer, fertilitetssjuksköterskor och barnmorskor, och är en del av TFP Fertility – en kedja av fertilitetskliniker.

Källor:

TFP Stork Fertility

Relaterede artikler

Forskare har fått mer och mer fokus på bl.a. vitaminer och mineraler hos både män och kvinnor för att ta reda på vad det betyder för fertiliteten i sin helhet. Selen är bara ett av många ämnen som blir undersökt närmare.

Läs mer

Många kvinnor använder varje år ett såkallat akut p-piller när de inte vill ha en oönskad graviditet. De flesta använder dagen efter-piller som man kan köpa på det lokala apoteket utan att behöva ett recept. Läs här om dagen efter-piller och dess effekt

Läs mer

Mensblödningar betyder i vanliga fall att mensen är här, men även under en graviditet kan en kvinna blöda från och till under den första veckan. Läs om nidblödninga


Läs mer

Studier visar att kvinnor som slutar att ta p-piller blir gravida inom 12 månader. Här är allt du behöver veta när du överväger att sluta med p-piller.

Läs mer

Tillbaka till Alla artiklar