meny
Artikler om fertilitet | Produktartiklar

Öka chanserna för att bli gravid med Eveline smart fertilitetssystem

Går du och drömmer om att bli gravid, men det har inte hänt än? Då finns det lyckligtvis hjälp att få! Det nya Eveline smart fertilitetssystem ger dig nämligen besked med stor precision om när det är lättast för dig att göra drömmen om familjetillökning till verklighet.

Prisvinnande fertilitetsmonitor

När har du ägglossning? Det finns det flera sätt att ta reda på – och du har säkert redan provat de flesta av dem. Engångstest, eller tumregeln om att det är 12-16 dagar innan första menstruationsdagen. Gemensamt för dem begge är att de inte är lika precisa som Eveline smart fertilitetssystem. Och det är just därför som fertilitetsmonitorn vann Best Babytech Awards 2018. Fertilitetsmonitorn kan nämligen berätta för dig tämligen exakt när du har ägglossning. .

Lär känna din fertilitetsprofil

Eveline fertilitetsmonitor ger dig möjlighet att lära känna dig själv, din cykel och fertilitet mycket bättre – testen samlar nämligen resultaten från dina ägglossningstest i en fertilitetskalender på din smartphone. Med fertilitetskalendern kan du se när i månaden som du har bäst möjlighet för att bli gravid, och så ger den besked om när du är som mest fertil. På så vis fungerar fertilitetsmonitorn som en personlig assistent som ser till att du aldrig missar en fertil dag igen.

Så fungerar Eveline smart fertilitetssystem

När du beställer en Eveline smart fertilitetssystem får du en produkt som består av tre delar:

  1. 10 ägglossningstest
  2. En liten hållare till din smartphone (den medföljande hållaren passar till alla smartphones)
  3. En app som du ska installera på din smartphone

Eveline 3 dela

De 10 ägglossningstesterna är engångstest precis som de tester du redan känner till från tidigare – och du tar dem på precis samma sätt. När du har utfört en test sätter du fast den i hållaren som du har monterat på din smartphone. Därefter läser din smartphone av testresultatet och registrerar det i appen som sedan bygger upp en kalender baserat på dina resultat.

App visar din fertilitet

Beställ dina test online

Eveline smart fertilitetssystem kan köpas här, och du hittar också mer information om testen här. Testen kan köpas med eller utan hållaren, som passar till alla smartphones.

 

Källor:

Producentens hemsida

Lennart Nilssons bok Ett barn blir till

 

Relaterede artikler

Ett ämne som vår kundservice ofta får frågor om är det här med ”spökstreck” på graviditetstest och felaktiga/falska resultat. I den här artikeln kan du läsa om vad de möjliga orsaker till felaktiga/falska resultat.

Läs mer

Alla graviditetstest registrerar förekomsten av ett hormon som heter hCG (humant Choriongonadotrophin).

Läs mer

De graviditetshormon som heter hCG (humant Choriongonadotropin). hCG börjar produceras av det befruktade ägget efter att det har fäst i livmoderväggen; normalt ca. 6-10 dagar efter befruktningen. I en normal graviditet ökar hCG-nivån snabbt under graviditetens första tredjedel, och fördubblas ca. var tredje dag. Maximal hCG-nivå uppnås normalt i vecka 7-12, där en typisk nivå ligger på upp mot 200.000 mIU/ml.

Läs mer

Många kvinnor går med torra slemhinnor och lider i stillhet, men det finns hjälp att få. Läs den här artikeln och se hur du kan få det bättre.

Läs mer

Tillbaka till Alla artiklar